Παίρνει προσωπικό για την σίτιση το Νοσοκομείο Κορίνθου



Προσωπικό παίρνει το νοσοκομείο Κορίνθου,προκειμένου να καλύψει τις επείγουσες ανάγκες σίτισης.Οι συμβάσεις θα είναι ορισμένου χρόνου,όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοικήτρια του νοσοκομείου κα.Καλομοίρη.
Σας ανακοινώνουμε ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων της αρ.πρ.21687/21-12-2016 ανακοίνωσης υπ’αριθμ. ΣΟΧ.1/2017 για την σύναψη Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου για ανάγκες Εστίασης και Σίτισης του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου (αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων) άρθρα: 21 του Ν.2190/1994, όπως ισχύει & 63 του Ν.4430/2016,είναι από 10 Ιανουαρίου 2017 έως και 19 Ιανουαρίου 2017.

Κωδικός ΑΔΑ στη Διαύγεια: Ω8ΨΣ4690Β5-Φ6Μ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών-53, ΤΚ.:20131 - Κόρινθος, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κας. Λάμπρου Γεωργίας ή κας Γιαλούρη Αναστασίας (τηλ. επικοινωνίας:27413 - 61806-805).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες à Έντυπα – Διαδικασίες à Διαγωνισμών Φορέων à Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι à Ανεξάρτητες και άλλες αρχές à ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες à Έντυπα – Διαδικασίες à Διαγωνισμών Φορέων à Ορ. Χρόνου ΣΟΧ. β) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση·

Από τη Διοίκηση
του Νοσοκομείου Κορίνθου
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου