2ο τουρνουά Πόδο-Tennis στην Κορινθία"


 Τα τουρνουά θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχή χρονιά μπροστά στο άγαλμα του Πήγασου στην παραλία Κορίνθου από 5/6/7 Ιουλίου.

Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται παράλληλα στα δύο γήπεδα διαστάσεων
9m x 4m που θα τοποθετηθούν μπροστά στο άγαλμα.

-Για να συμμετέχει κάποιος δεν είναι απαραίτητο να είναι αθλητής-ποδοσφαιριστής.
-Κάθε ομάδα πρέπει υποχρεωτικά να αποτελείται από 3 παίκτες τουλάχιστον ( 2 βασικοί και 1 αλλαγή).
-Η ενδυμασία των ομάδων να είναι ομοιόμορφη.

H ονομασία των ομάδων μπορεί να είναι και χωρίς την επωνυμία κάποιας επιχείρησης αρκεί να μην μειώνει το κύρος της διοργάνωσης.
-Στην περίπτωση αυτή δεν θα γίνεται δεκτή η συμμετοχή της ομάδας.
-Ο αριθμός και τα ονόματα των παικτών θα είναι ΟΡΙΣΤΙΚΑ μέχρι την έναρξη του τουρνουά ( οποιαδήποτε αλλαγή σε συμμετοχή αθλητή θα ισχύσει μέχρι και την ημέρα έναρξης των αγώνων).

-Το τουρνουά θα διεξαχθεί με το περυσινό σύστημα των 20 ομάδων ( παιχνίδια ομίλων-προημιτελικοί-ημιτελικοί-τελικοί), με την όποια οριστική αλλαγή να γίνεται πριν την έναρξη του τουρνουά. Αν οι ομάδες ξεπεράσουν τις 20 τότε οι διοργανωτές μπορούν να προβούν σε οποιαδήποτε αλλαγή διεξαγωγής των αγώνων.
-Ο νικητής είναι αυτός που θα κερδίσει 2 σετ (15 πόντων) ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ( 1-1 ) παίζεται νικηφόρο σετ των 11 πόντων.
-Τα νικηφόρα σετ είναι στους 2 πόντους διαφοράς (π.χ. αν ένα σετ είναι 14-14 ο νικητής είναι στους 16 πόντους ).
-Σε περίπτωση ισοβαθμιών των ομάδων στην πρώτη φάση των ομίλων μετράνε τα νικηφόρα σετ. Αν δεν υπάρχει διαφορά θα παιχτεί αγώνας μπαράζ-πρόκρισης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι 16 ετών και άνω (άντρες- γυναίκες).

Μεταγραφές αθλητών κατά την διάρκεια του τουρνουά.

Μια ομάδα θα μπορεί να κάνει μεταγραφή παίκτη σε οποιαδήποτε φάση των αγώνων αρκεί ο παίκτης να μην έχει αγωνιστεί με άλλη ομάδα στο τουρνουά.

Διαιτητές
Στην φάση των ομίλων ένας διαιτητής θα είναι σε κάθε γήπεδο. Από τους προημιτελικούς και έπειτα οι διοργανωτές θα είναι υπεύθυνοι για την παρουσία δύο διαιτητών σε κάθε αγώνα ώστε να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν καλύτερη διαιτητική κάλυψη των αγώνων.
Δηλώσεις συμμετοχής
Δηλώσεις συμμετοχής ξεκινάνε την 7η Ιουνίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω μηνύματος στην σελίδα μας στο face book όπου και θα σας δίνουμε οδηγίες για την συμπλήρωση μιας φόρμουλας με τα στοιχεία ομάδων και παιχτών.

Όλες οι νέες ενημερώσεις θα γίνονται από δελτία τύπου κυρίως όμως από την σελίδα μας στο facebook.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου