Καταδικάζουν τις απειλές κατά σπουδαστή στη Νεμέα


O Σύλλογος Εργαζόμενων ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ καταδικάζει απερίφραστα  τις φραστικές επιθέσεις και τις απειλές κατά του σπουδαστή της ΕΠΑΣ ΝΕΜΕΑΣ του Οργανισμού, Α.Ζ., από συμμορία φασιστοειδών, οι οποίοι φέρονται ως μέλη του νεοναζιστικού κόμματος - εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Η θρασύτητα των συγκεκριμένων υποκειμένων ξεπέρασε κάθε όριο αφού έφτασαν στο σημείο να αναζητήσουν το σπουδαστή «για να εξηγηθούν» στο οικοτροφείο της σχολής και μάλιστα βραδυνές ώρες, στο σκοτάδι, όπως έχουν μάθει να δρουν τέτοια υποκείμενα. Καλούμε τις τοπικές αρχές, τη δημοτική, αρχή την αστυνομία, το υπουργείο και τη διοίκηση του οργανισμού να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
 Να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να εξαλειφθεί η δράση τύπων, που έχουν πρότυπο τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα, δρουν ανενόχλητοι και ενθαρρύνονται σε τραμπουκισμούς και ταγματασφαλίτικες πρακτικές.
Επισημαίνουμε ότι παρά την καταγγελία από το διευθυντή της σχολής στο Τοπικό αστυνομικό τμήμα Νεμέας η διαδικτυακή παρενόχληση συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα.
 Ας πει τέλος κάποιος στα συγκεκριμένα φασιστοειδή που στοχοποίησαν το μαθητή της Σχολής, να κρυφτούν πίσω στις τρύπες τους γιατί στους τραμπουκισμούς τους δεν βρουν απέναντί τους έναν, αλλά όλο το σωματείο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και το σύνολο των εργαζομένων.

 Ούτε στα Σχολεία, ούτε πουθενά, τσακίζουμε το φασισμό σε κάθε γωνιά της χώρας σε κάθε γειτονιά.

  Για το ΔΣ
 Η Γ. Γραμματέας                                                        Ο Πρόεδρος ΔΣ
Μαργαρίτα Κουτσανέλλου                                            Παναγιώτης Κάτσαρης
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου