3 χρωματικοί συνδυασμοί που θα δοκιμάσουμε αυτό το καλοκαίρι


Αν δεν είσαι από τις πολύ πιστές του black&white δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρασυρθείς από αυτούς τους καλοκαιρινούς χρωματικούς συνδυασμούς. Άλλωστε ως κορίτσι της μόδας, θα ξέρεις πως ο καλύτερος τρόπος για να νιώσεις ανανεωμένη είναι οι διαφορετικές προτάσεις της κάθε σεζόν, όπως ήταν για παράδειγμα ο περσινός συνδυασμός του κόκκινου με το ροζ.
Για αυτό το καλοκαίρι λοιπόν η ελίτ της μόδας μας προτείνει 3 ολόφρεσκα διαφορετικά combos για να δοκιμάσουμε και να κάνουμε την μεγάλη διαφορά. Κι εμείς σας τα παραθέτουμε.
1.Ροζ της τσιχλόφουσκας + λιλά


Ένας συνδυασμός που αν δεν είχες δοκιμάσει ως μικρό κοριτσάκι τώρα είναι η ευκαιρία σου. Αυτή τη φορά ωστόσο φρόντισε να το κάνεις με κομψά αυστηρά κομμάτια και να δημιουργήσεις δυναμικά σύνολα.
2.Κίτρινο του λεμονιού + χακί



Είναι ίσως η εναλλακτική για τους λάτρεις της μονοχρωμίας αφού αυτά τα δύο χρώματα είναι πολύ κοντά. Και ίσως ό,τι πιο καινούργιο μπορούμε να σας προτείνουμε.
3.Σκονισμένο μπλε + Καμελό


 Ειναι ίσως ο πιο ''εύκολος'' συνδυασμός της νέας σεζόν αφού αυτά τα δύο χρώματα τα έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Απευθύνεται ίσως στις πιο ''συντηρητικές'' fashion lovers και ταιριάζει σε όλες.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου