Ο Γιάννης Κάτσινος προτείνει: Στρουθοκάμηλος κοκκινιστή!


Ο γνωστός Κορίνθιος μάγειρας Γιάννης Κάτσινος απο αύριο το πρωί θα μαγειρεύει για τους αναγνώστες του Street Life...!
Μοναδικές και υπέροχες συνταγές με την σφραγίδα του Κορίνθιου μάγειρα που δεν του αρέσει να τον λένε σεφ γιατί τον θεωρεί πολύ μεγάλο τίτλο..!
Στρουθοκάμηλος κοκκινιστή
 
Υλικά
3/4 κούπας λάδι 1 1/2 κιλό στρουθοκάμηλο σε μερίδες (εγώ έβαλα 1 κιλό)
 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
 1 κιλό ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες, χωρίς τη φλούδα και τα σπόρια (εγώ έβαλα σάλτσα που μου έφτιαξε η πεθερούλα μου) 
1 κ.τ.σ. κέτσαπ αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 1/2 κούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
 1 1/2 κούπας νερό


Τρόπος παρασκευής
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε μέσα σ' αυτό το κρέας απ' όλες τις πλευρές. 
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε 1' - 2' επάνω στη φωτιά. 
Ρίχνουμε τις ντομάτες, την κέτσαπ, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε ώσπου να μισομαλακώσει το κρέας.
 Ρίχνουμε το μαϊντανό και το νερό.
 Ανακατεύουμε ελαφρά και σιγοβράζουμε ώσπου να μαλακώσει το κρέας και να μείνει με πολύ λίγη σάλτσα.
 
 
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου