Τι να τρώω όταν βγαίνω έξω | 4 τρόποι να κάνεις υγιεινές επιλογές


Σίγουρα το σπιτικό φαγητό είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διασφαλίσεις πως θα φας ποιοτικά και υγιεινά, αλλά το να δεσμευτείς σε ένα πιο #healthy_lifestyle δε σημαίνει πως πρέπει να απορρίψεις την κοινωνική ζωή σου. Οι υγιεινές επιλογές στο εστιατόριο είναι εφικτές, αρκεί να γνωρίζεις τα παρακάτω top tips.
Τι να τρώω όταν βγαίνω έξω;

Κάνε review στο μενού


Εφόσον γνωρίζεις σε ποιο εστιατόριο θα γευματίσεις, ρίξε μια ματιά στο μενού εκ των προτέρων, ώστε να γνωρίζεις ποιες επιλογές είναι οι πιο υγιεινές. Τι θα φας τελικά; Έχοντας αποφασίσει πριν καν κάτσεις στην καρέκλα, θα είναι σίγουρα πιο εύκολο να αντισταθείς σε κάποιο ορεκτικό γεμάτο θερμίδες.

Μην περιορίζεις τον εαυτό σου


Όταν τρως έξω δε σημαίνει πως πρέπει οπωσδήποτε να φας κάποια βαρετή σαλάτα. Μάθε τις εναλλακτικές σου: προτίμησε άπαχη πρωτεΐνη (ψάρι, κοτόπουλο, γαλοπούλα) και αντάλλαξε τις τηγανητές πατάτες με ένα πιο υγιεινό side, όπως ρύζι με λαχανικά, ψητά λαχανικά κ.ά.

Παράλειψε τα γαλακτοκομικά και τη γλουτένη

Σε πολλούς ανθρώπους τα γαλακτοκομικά και η γλουτένη προκαλούν απαίσιο φούσκωμα στο στομάχι. Αναζητώντας τις healthy επιλογές σου, προτίμησε κάποιο γεύμα που δεν θα τα περιλαμβάνει  - όσο κι αν αυτό το έξτρα τυρί φαντάζει ιδανική επιλογή.

Και τι θα πιεις;


Προτίμησε νερό με λεμόνι, τσάι ή ανθρακούχο νερό. Αν θέλεις να πιεις οπωσδήποτε αλκοόλ, προτίμησε βότκα με σόδα, μια light μπίρα ή ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου