Ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει σοβαρά...τον Δέδε για την περιφέρεια..!


Το 2016 ως αρχηγός των 'ατάκτων" της Πελοποννήσου πήρε 16% και για 800 ψήφους δεν μπήκε στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών.
Σήμερα αποτελεί μία εξαιρετική λύση για την περιφέρεια Πελοποννήσου με την βασική προυπόθεση να μην έχει την παραμικρή εμπλοκή στην υποψηφιότητα του ο ΣΥΡΙΖΑ...!
Ο Γιώργος Δέδες, μπορεί να είναι γενικός γραμματέας της κυβέρνησης των λαϊκιστών, προσωπικά όμως δεν έχει χάσει το προσωπικό πολιτικό του χαρτοφυλάκιο, στον χώρο της Δημοκρατικής παράταξης αλλα  και στον ευρύ χώρο της δεξιάς.
Η στήριξη του απο τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική, ιδιαίτερα σε μία περιόδο που πολιτικά η κυβέρνηση είναι σε απομόνωση.
Αν καταφέρει να κρατήσει μακριά τον ΣΥΡΙΖΑ απο την υποψηφιότητα του και να τον χρησιμοποιήσει τόσο όσο, χρειάζεται για να τον ψηφίσουν οι Συριζαίοι τότε θα έχει τον πρώτο λόγο για να γίνει ο επόμενος περιφερειάρχης.
Αν δεχθεί τον πολιτικό "εκβιασμό" της κυβέρνησης και των νομαρχιακών του Συριζα και φτιάξει ψηφοδέλτιο με τα κομματικά στελέχη που ήδη ετοιμάζονται,τότε θα έχει την τύχη του Βουδούρη, μπορεί και χειρότερη,γιατί το 2014 ο Τσίπρας ήταν στην έκρηξη και τώρα είναι στην πτώση.
Αυτό το ξέρει ο Γιώργος Δέδες όπως επίσης ξέρει ότι η απλή αναλογική δεν τον βολεύει να συγκροτήσει αντι-Τατουλικό μέτωπο και τα κόμματα θα έχουν όλα δικό τους υποψήφιο...!
Εμπειρος είναι και μπορεί να χειριστεί το θέμα με την λεπτότητα που χρειάζεται..!
Δεν έχει και άλλη επιλογή εξάλλου..
Street Life
Mαϊος 2018
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου