Εχει βάλει σε εφαρμογή το "σχέδιο Ντίνα" ο Τατούλης...!!!!!


Το καθεστώς Τατούλη έχει παρα...ωριμάσει και πλέον απο παντού, ξεχειλίζει οργή για τις κινήσεις που κάνει η αυλή του, οι οποίες κοστίζουν και πανάκριβα στους Πελοποννήσιους.
Μετά την Χολυγουντιανή υπερπαραγωγή που είχει στηθεί πριν λίγα χρόνια στο Costa Navarino, πριν λίγες ημέρες στήθηκε νέο σώου στο Λουτράκι, στο "Ποσειδών κλάμπ"...!
Κανείς ακόμα δεν γνωρίζει πόσο στοίχισε και απο που θα πληρωθεί....
Πίσω απο όλα αυτά αθέατη αλλά με τον πρώτο λόγο είναι η ταλαντούχα κα. Εύη Τατούλη, που ξέρει να στήνει μεγάλα event, τα οποία έχουν λόγω της "Πελοπόννησος ΑΕ" και απεριόριστη χρηματοδότηση...
Στην παράταξη Τατούλη επικρατεί πανικός και χάος.
Τα δεξιά στελέχη της παράταξης έχουν τρομοκρατηθεί στην ιδέα να κατεβάσει δικό της υποψήφιο η ΝΔ και κοιτούν δεξιά και αριστερά και είναι με το ένα πόδι στην πόρτα.

ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ
Ηδη οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες Καλλίρης, Τζανετέα, Γιαννακούρας και Χειβιδόπουλος έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν κατεβαίνουν με σταυρό και ψάχνουν άλλες επιλογές.
Κάποιοι θεματικοί την ψάχνουν για υποψήφιοι βουλευτές.
Παράλληλα ο Δέδες σκορπά τρόμο στο στρατόπεδο Τατούλη, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις βάζει μπροστά το "μεγάλο σχέδιο" του.
Καταλαβαίνει ότι λαγοί δεν υπάρχουν πλέον να βγάλει απο το μανίκι και έχει βγάλει απο το συρτάρι το "σχέδιο Ντίνα".
Ενα σχέδιο που μεθοδικά καιρό τώρα προετοίμαζε ακόμα και όταν δεχόταν διαμαρτυρίες απο στενούς του συνεργάτες για την υπερ=προβολή της αντιπεριφερειάρχου-οδοστρωτήρα που ισοπεδώνει τα πάντα.
Το event του Λουτρακίου είναι η πλήρης απόδειξη των προθέσεων του Τατούλη. Απο την μία να διασφαλίσει την είσοδο της κας Εύης Τατούλη σε ψηφοδέλτιο της ΝΔ κατά προτίμηση στην Αθήνα και απο την άλλη να μπεί ο ίδιος στο εθνικό παιχνίδι της επόμενης ημέρας, δίνοντας το "δακτυλίδι της διαδοχής" στην Ντίνα Νικολάκου, που θα του εξασφαλίσει την παρουσία του σε περιφερειακό επίπεδο..!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ


Εχει το χάρισμα να βλέπει σωστά τις εξελίξεις και επίσης την εξυπνάδα να αντιλαμβάνεται ότι ανάμεσα στον Δέδε και σε υποψήφιο της ΝΔ δεν έχει καμία τύχη, παρά να είναι με την απλή αναλογική μέλος του περιφερειακού συμβουλίου...!
Η Νικολάκου σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινε κόντρα στον Τατούλη αλλά με χαρά θα έπαιρνε το..."δακτυλίδι"¨.
Απο την άλλη ο ίδιος έχει προετοιμάσει κατάλληλα την Ντίνα Νικολάκου για να παίξει τον ρόλο της οπισθοφυλακής όταν τα πράγματα στριμωχθούν και τώρα είναι η ΩΡΑ...!
Η Νικολάκου εξάλλου είναι η μόνη που μπορεί να συγκρατήσει την πλειοψηφία της σημερινής παράταξης και έχει πολύ καλές προσωπικές σχέσεις με ισχυρούς πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της Πελοποννήσου...!
Επιπλέον είναι και η μόνη που θα τον προστατεύσει στην μετά Τατούλη εποχή απο κάθε είδους ρεβάνς...!
Δείτε λίγο πιο προσεχτικά τις τελευταίες κινήσεις που γίνονται στην Πελοπόννησο και θα διαπιστώσετε ότι το ρεπορτάζ μας στηρίζετε σε πραγματικά στοιχεία...

Street Life

Μαϊος 2018
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου