Ραψωματιώτης «Ενώνουμε Δυνάμεις για το μέλλον των Κορινθιακών Επιχειρήσεων»


Συναδέλφισες – συνάδελφοι,
μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου μας έρχονται σε μια εποχή δύσκολη, με μια παραγωγική αγορά που βάλλεται από κάθε πλευρά και δυστυχώς χωρίς να διαφαίνεται προοπτική ανάκαμψης.

Πολλοί χαρακτήρισαν το μεγάλο ενδιαφέρον που παρουσιάστηκε από πλευράς υποψηφιοτήτων για τη νέα διοίκηση γεγονός ανέλπιστο, παρ’όλα, αυτά μπορεί να ερμηνευτεί.

Τα μηνύματα που έρχονται αναφέρουν πως αυτές οι εκλογές κρύβουν αντιπαραθέσεις παραταξιακές σε Δήμους, σκοπιμότητες πολιτικές, ακόμα και διενέξεις μεταξύ ομοειδών επιχειρήσεων.

Τα μηνύματα αναφέρουν επίσης πως ετοιμάζονται στοχευμένα χτυπήματα «κάτω από την ζώνη», σαν να γίνεται προσπάθεια για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι, όλοι εμείς οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το αποτέλεσμα» είμαστε μακριά από όλα αυτά.

Εμείς συγκροτούμε ένα συνδυασμό πολυφωνικό , διαπαραταξιακό, με μοναδικό σκοπό τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στην Κορινθία, τη στήριξη και ανάπτυξη στις δουλειές μας.

Δεν μας χωρίζει τίποτα και αν υπάρχει κάτι, θα το βάλουμε στην άκρη και θα αναδείξουμε αυτά που μας ενώνουν.

Εμείς, η δυνατή ομάδα των υποψηφίων, σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις και να δουλέψουμε μαζί για:

    Ένα Επιμελητήριο ανοιχτό προς όλους τους επαγγελματίες, εμπόρους και βιοτέχνες - μέλη του.
    Ένα Επιμελητήριο που θα βρίσκεται παντού, στους Δήμους, στην Περιφερειακή Ενότητα, στην χώρα.
    Ένα Επιμελητήριο που θα συλλέγει την πληροφορία για τα νέα δεδομένα για όλα τα μέλη του και θα την επιστρέφει ισότιμα στον ίδιο χρόνο, σε όλους.
    Ένα Επιμελητήριο απαλλαγμένο από κάθε πολιτική ή παραταξιακή φιλοσοφία, απευθυνόμενο και μόνο στα μέλη του και στη στήριξή τους.
    Ένα Επιμελητήριο που οι δράσεις του θα έχουν μόνο ένα κοινό σκοπό, τη στήριξη των μελών του και όχι προσωπικές φιλοδοξίες.
    Ένα Επιμελητήριο που αντί για έκθεση, θα κάνει μια σειρά από δράσεις σε τοπικό και κλαδικό επίπεδο.
    Δεν θα φέρνει επιχειρήσεις να πουλήσουν στην Κορινθία, αλλά θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις να πουλήσουν ή να δραστηριοποιηθούν οι Κορινθιακές επιχειρήσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό.
    Ένα Επιμελητήριο που θα χρησιμοποιήσει και θα αξιοποιήσει τη δομή του ΚΕΚ μόνο για τη στήριξη των επιχειρήσεων - μελών του και για κάποιες δράσεις που ομάδες επιχειρήσεων θα ζητούν για την εκπαίδευση συγκεκριμένων ειδικοτήτων όπου τους χρειάζονται στις επιχειρήσεις τους.
    Ένα Επιμελητήριο που θα συγκεντρώσει τους εξειδικευμένους ως προς την διαχείριση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και ισότιμα θα τους παρουσιάζει  στα μέλη τους, φτάνοντας πρώτα την πληροφορία σε όλους και στη συνέχεια στηρίζοντάς τους για κατάθεση φακέλων και ένταξή τους στα προγράμματα.
    Ένα Επιμελητήριο που θα είναι μαζί και δίπλα στα μέλη του σε ό,τι έχει να κάνει με τις δημόσιες υπηρεσίες και το κράτος, για άμεση και δίκαιη επίλυση  των όποιων θεμάτων  ή τη λήψη των απαραίτητων αδειοδοτήσεων σε εύλογο  χρόνο.
    Ένα Επιμελητήριο που θα φέρει όλους τους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς  στο χώρο του, όχι για χαιρετισμούς και ομιλίες αλλά για να ακούσουν πρώτα τις θέσεις, τις απόψεις και τα  προβλήματα των μελών του και μετά να τοποθετηθούν ως προς την επίλυσή τους.
    Ένα Επιμελητήριο που θα στηρίξει και θα αναδείξει τις νεοφυείς επιχειρήσεις και θα αναδείξει επιτυχημένους επιχειρηματίες έτσι ώστε να γίνουν πρότυπο και για τους υπόλοιπους.
    Ένα Επιμελητήριο που θα αγκαλιάσει τους νέους επιστήμονες και με διάφορες δράσεις και πρωτοβουλίες του θα προσπαθήσει να τους συνδέσει και να τους εντάξει στις επιχειρήσεις - μέλη του, φέρνοντας έτσι μια νέα δυναμική και ψυχολογία στην Κορινθιακή αγορά.
    Ένα Επιμελητήριο που θα λειτουργεί σαν κέντρο τεχνολογίας και καινοτομίας.
    Ένα Επιμελητήριο που θα αξιοποιήσει τα σύγχρονα δεδομένα ανάπτυξης και προώθησης των δράσεων των μελών του.
    Ένα Επιμελητήριο που θα στηρίξει με πράξεις τις επαγγελματικές οργανώσεις και τους συλλόγους, συμμετέχοντας σε κάθε δράση τους, ακόμα και παραχωρώντας τις δομές του και το προσωπικό του για υποστήριξη των δράσεών τους.
    Ένα Επιμελητήριο που θα κάνει τα μέλη του να το εμπιστευτούν και να το θεωρήσουν σπίτι τους.
    Ένα Επιμελητήριο που βασικός στόχος του θα είναι να ενώνει τα μέλη του και να δημιουργεί προϋποθέσεις συνεργασιών, με μοναδικό στόχο την ανάδειξη των προϊόντων και των υπηρεσιών των μελών του.
Καλό αγώνα σε όλους!

Ραψωματιώτης Δημήτρης
Υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας


Βρείτε μας και στο facebook πατώντας στο σήμα του συνδυασμού μας


Δ/νση : Εθνικής Αντίστασης 5, Κόρινθος, 2ος όροφος
τηλ. : 27440 74488
κιν. : 6944140130
e - mail: ep.synergasia@gmail.com
web : www.rapsomatiotis.gr
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου