Δεν θα περάσει η χυδαία επίθεση στον Πνευματικό και τους Κορίνθιους...!


 Απρόσμενα σκληρή και ξαφνική δήλωση της  Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κωνσταντίνας Νικολάκου για τον δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό.
Μία δήλωση που εκτός των άλλων είναι ωμή παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του δήμου Κορινθίων.
Η παρέμβαση της περιφέρειας μέσω της αντιπεριφερειάρχου ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ όλους τους Κορίνθιους ανεξάρτητα αν στηρίζουν ή όχι τον δήμαρχο της πόλης.
Επί 3 συνεχόμενες φορές το 50% τουλάχιστον των Κορινθίων τον εξέλεξε δήμαρχο και κανείς δεν μπορεί να υπαγορεύσει ΚΑΝΕΙΣ στους Κορίνθιους ποιός υπερασπίζεται το συμφέρον τους.
Σε καμία περίπτωση δεν το υπερασπίζεται ο κ.Τατούλης.
Μπορεί να έχει κάνει λάθη ο Πνευματικός αλλά απο που και ως πού ο Τατούλης είναι ο προστάτης μας;;;;
Στην Τρίπολη έχασαν το μέτρο γιατί φοβούνται για το ΣΔΙΤ και πλέον περνούν σε εποχές που θέλει να ξεχάσει ο κόσμος.
Ο Πνευματικός έκανε το έγκλημα να μην θέλει να πληρώνουν οι Κορίνθιοι 120 ευρώ τον τόνο στα σκουπίδια....που θέλει ο Τατούλης...!
Διαβάστε την απίστευτη δήλωση της κας. Νικολάκου:

«Η συμπεριφορά του Δημάρχου Κορινθίων είναι πολιτικά απαράδεκτη και επικίνδυνα επιβλαβής για τους δημότες του, καθώς αρνείται συνεχώς να συνεργαστεί για να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους.

Με την άρνησή του αυτή άφησε την Κόρινθο εκτός των κέντρων κοινότητας και στέρησε από όλους τους πολίτες της Κορινθίας των προσφερόμενων υπηρεσιών. «Πίστεψε» την κα Φωτίου ότι θα του προσφέρει υποδομές και χρήματα, κάτι το οποίο όμως ήξερε ότι ήταν ανέφικτο. Το ίδιο έκανε και με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, όταν «πίστεψε» τον κ. Τσιρώνη. Έχει διαψευστεί πανηγυρικά και στις δύο περιπτώσεις, με επιπτώσεις στους δημότες του, και δεν διαθέτει ούτε το θάρρος να το παραδεχθεί δημόσια, ούτε τον πολιτικό ρεαλισμό να επανορθώσει και να συνεργαστεί προς όφελος των δημοτών, έστω και τώρα.

Ενόψει της σημερινής συνεδρίασης του ΦΟΔΣΑ, με τη δημόσια αναφορά του χθες, ξεπερνά κάθε όριο θράσους και αμετροέπειας, καθώς ζητά τη διακοπή της μόνης νόμιμης, βιώσιμης και υπέρ του δημοσίου συμφέροντος, λύσης και να ξαναγυρίσουμε στην παρανομία των ΧΑΔΑ.
Αυτό άλλωστε είναι το δημιούργημά του και προφανώς νιώθει την ανάγκη να το υπερασπιστεί. Είναι για πολλά χρόνια Δήμαρχος σε μια από τις μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου και, παρότι είχε επιλογές, είχε χρόνο, είχε χρήματα, το μόνο με το οποίο συνδύασε το όνομά του είναι η παρανομία, η καταστροφή του περιβάλλοντος και η απειλή στη δημόσια υγεία, που συνεπάγονται οι ΧΑΔΑ.

Δεν ξεχνάμε επίσης ότι τη δημόσια δήλωσή του ως τέως Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, ότι δεν είχε διαβάσει τον προηγούμενο ΠΕΣΔΑ, που ο ίδιος είχε υπογράψει και φυσικά ποτέ δεν σεβάστηκε την υπογραφή του.

Είναι πρόκληση να καταφέρεται με τέτοιο τρόπο απέναντι σε συναδέλφους του Δημάρχους, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, με αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, ζητούν άμεσα την υπογραφή της σύμβασης για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ στην Πελοπόννησο.

Θα έπρεπε μέχρι τώρα να είχε βρει το θάρρος να αποκαλύψει την αλήθεια στους πολίτες
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου