Η διαφήμιση για τα κουνούπια θα νικήσει...την Κόρινθο;;;;;;


Μέσω διαφημιστικής εταιρείας απο την Αθήνα, η περιφέρεια μοίρασε λεφτά στα μέσα ενημέρωσης της Πελοποννήσου και της Κορινθίας για να ενημερώσει για τα κουνούπια.
Σχεδόν όλα πήραν την διαφημισούλα πλην του parakato.gr, Streetlife και SouperTV,που δεν θα την έπαιρναν ούτως ή άλλως γιατί δεν είναι απέναντι απο τις επιθυμίες της αυλής.
Σήμερα η περιφέρεια με απροκάλυπτο τρόπο κάνει επίθεση στον δήμαρχο Κορινθίων αλλα και τους Κορίνθιους γιατί ο δήμος και ο δήμαρχος δεν σκύβουν  το κεφάλι στο ΣΔΙΤ που θέλει να δώσει το δημόσιο 70 εκατομμύρια ευρώ δώρο στην ΤΕΡΝΑ για να κάνει το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμάτων και μετά να μας χρεώνει και 120 ευρώ τον τόνο κάθε μέρα...!

Τώρα τα Κορινθιακά ΜΜΕ οφείλουν να υπερασπιστούν την πόλη αλλα η διαφήμιση για τα κουνούπια τρέχει...
Δίλλημα μεγάλο το οποίο γίνεται τρίλλημα...αν αναλογισθεί κανείς ότι παράλληλα τρέχει και διαφήμιση της ΔΕΥΑ Κορίνθου για το νερό που πάλι τα μόνα ΜΜΕ που δεν την πήραν είναι το parakato.gr, και το Streetlife...!!!!
Κατανοητό ότι οι εποχές είναι δύσκολες αλλά η πόλη πρέπει να προέχει πάνω απο όλα.
Για να δούμε ποιοί θα σχολιάσουν την προσβλητική για τους Κορίνθιους ανακοίνωση  της περιφέρειας...
Το κόλπο βάζουμε την δήλωση Νικολάκου που ξεφτιλίζει τον Πνευματικό και μετά στο ξεκάρφωτο βάζουμε και ένα βίντεο με την απάντηση Πνευματικού...δεν πιάνει πλέον.
Δεν μπορεί κανείς να τα έχει και με τους δύο καλά.
Δεν γίνεται...!!!
Περιμένουμε...!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου