Νεώτερα απο το μέτωπο των υποψηφίων για το Επιμελητήριο...!


Με λόγον, ορθόν, κοφτόν και επιβλητικόν, όπως αρμόζει σε εκ προοιμίου νικητές  ο κ.Λουζιώτης ανακοίνωσε ότι θα ανακοινώσει την κάθοδο του για το επιμελητήριο, όταν ο ίδιος αποφασίσει ότι όλα θα είναι σε πλήρη τάξη και καμωμένα για την νίκη του.
Μέχρι τότε τρέχουν οι υπόλοιποι οι οποίοι ξέρουν ότι η Κορινθιακή αγορά δεν είναι απεριόριστη και δεν είναι εύκολο να βρεθούν επαγγελματίες και επιχειρηματίες πρώτης γραμμής για να στελεχώσοπυν ένα συνδυασμό που θα μπορέσει να φτάσει στην πρώτη θέση.
Ας δούμε ομως τι πραγματικά κινείται στον χώρο που έχει μπεί σε προεκλογική τροχιά αναλύοντας τους συνδυασμούς:

-Μουρίκης-Γεώργαρης: Ο συνδυασμός τους ξεκίνησε με εντυπωσιασκό τρόπο και απο την πρώτη στιγμή δημιουργήσε πολύ θετικό κλίμα. Αυτό όμως δεν είχε συνέχεια και υπάρχει ένα έντονο επικοινωνιακό "κράτημα", που έδωσε πολύ χώρο στους υπόλοιπους ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη η προσπάθεια αποδόμησης του κ.Μουρίκη απο τον πυρήνα των στελεχών του κ.Λουζιώτη.

-Ραψωματιώτης Δημήτρης: Είναι ο πιο σταθερός σε κίνηση χωρίς σκαμπανεβάσματα. Κινείται λίγο εναλλακτικά αλλά καταφέρνει και στελεχώνεται απο πρόσωπα που εξ αρχής ήταν επιλογή του επικεφαλής. Η επίσημη προσθήκη Μπίτζιου θα του δώσει κίνηση και δράση. Είναι δεδομένο ότι θα είναι κομπλέ αποστελέχη όταν χρειαστεί. Για την ώρα ο συνδυασμός Ραψωματιώτη απολαμβάνει ασυλία γιατί οι υπόλοιποι έχουν μεταξύ τους αντιπαραθέσεις.

-Λουζιώτης Παναγώτης: Θεωρητικά και αν έχει την στήριξη του απερχόμενου κ.Βασίλη Νανόπουλου, θα είχε τον πρώτο λόγο. Στην πράξη δεν υπάρχει καν συνδυασμός και οι κινήσεις στελέχωσης που γίνονται σκοντάφτουν στην αμφιβολία. Πρακτικά δεν μπορεί να έχει ούτε την στήριξη της ΝΔ αλλά ούτε και του κ.Νανόπουλου και έτσι θα κινηθεί σε χαμηλές πτήσεις γιατί τα περισσότερα στελέχη στα οποία υπολόγιζε ή έχουν κλείσει με άλλους συνδυασμούς ή θα μείνουν ουδέτερα για να μην ενοχλήσουν κανένα.

-Σπηλιωτακάρας Σωτήρης: Η συμμετοχή του είναι τζόκερ. Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος αλλά μέχρι εκεί. βεβαίως αν κατέβει ανακατεύει την τράπουλα και με συμβολισμούς αλλά και ουσιαστικά. Για την ώρα δεν θεωρείται πιθανή η κάθοδος του και για λόγους που θα εγκλωβίσουν τον κ.Νανόπουλο κάτι που προφανώς δεν θα ήθελε.

-Πιτσάκης Παναγιώτης: Εκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας πρώτος 7 στελέχη πολύ γνωστά στην Κορινθιακή αγορά και πλέον έβαλε στο τρυπάκι όλους τους άλλους που θεωρούσαν ότι δεν θα έκανε πράξη την επιθυμία του. Πρακτικά είναι ο συνδυασμός που έχει ανακοινώσει τα περισσότερα στελέχη και σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμος να ανακοινώσει και περισσότερα ακόμα. Ο κ.Πιτσάκης έχει ήδη καλύψει σημαντικό έδαφος και έχει διαρκή ανοδική πορεία.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου