Οι ίδιοι ληστές έχουν βάλει στο μάτι το "Pietris Catering"


Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι επρόκειτο για τα ίδια πρόσωπα
Όσο εντυπωσιακή κι αν ήταν, δεν ήταν η πρώτη διάρρηξη του μικρού φούρνου στο Σολομό Κορίνθου, με τους δράστες να εισβάλλουν με ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Ford γκρεμίζοντας την τζαμαρία!
Το ίδιο μαγαζί είχε γίνει στόχος παρόμοιας καταστροφικής εισβολής και στις 7 Νοεμβρίου!

Τότε, οι εισβολείς είχαν χρησιμοποιήσει ένα αγροτικό φορτηγάκι για να διαλύσουν την γυάλινη πρόσοψη, ενώ εκείνη την ώρα στο κατάστημα "Pietris Catering" στην παλιά εθνική οδό Κορίνθου – Άργους υπήρχαν εργαζόμενοι που τρομοκρατήθηκαν βλέποντας το όχημα να κατευθύνεται με ταχύτητα κατά πάνω τους.
 Και εκείνη τη φορά, όπως χθες τα ξημερώματα, οι κακοποιοί άρπαξαν την ταμειακή μηχανή και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να εντοπιστεί το φορτηγάκι τους που κατά πάσα πιθανότητα ήταν κλεμμένο.

Το γεγονός ότι οι δυο κλοπές έγιναν με πανομοιότυπο τρόπο και με την ίδια λεία, κάνει τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Κορίνθου να εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν τα ίδια πρόσωπα. Στην δεύτερη περίπτωση, μάλιστα, οι κάμερες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψαν τα χαρακτηριστικά του δράστη που άρπαξε την ταμειακή μηχανή και οι προσπάθειες για την ταυτοποίησή του συνεχίζονται.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου