Ποιος σωματότυπος αποκαλύπτει τον πιο… φλογερό άντρα

 Αγαπητές γυναίκες, μπορεί να ονειρεύεστε έναν άνδρα με... λαξευμένους κοιλιακούς "α λα Ryan Gosling", αλλά αποδεικνύεται ότι άλλου τύπου άνδρες είναι οι καλύτεροι εραστές και είναι πιο πιθανό να σας κάνουν να μην ξεχάσετε την σεξουαλική σας συνεύρεση μαζί τους, τουλάχιστον όπως έδειξε έρευνα επιστημόνων στο πανεπιστήμιο Erciyes στο Καϊσέρι της Τουρκίας.

Η έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες με “κοιλίτσα” κάνουν καλύτερο σεξ, επειδή επιδεικνύουν αυξημένη αντοχή στην σεξουαλική πράξη.

Οι ερευνητές εξέτασαν τις περιπτώσεις 200 ανδρών συγκεντρώνοντας στοιχεία για τον Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) που είχε ο καθένας και την σεξουαλική του απόδοση.

Η μελέτη έδειξε ότι τα υπέρβαρα άτομα με εμφανή κοιλιά και σχετικά υψηλότερο ΔΜΣ έχουν αντοχή 7,3 λεπτά μεγαλύτερη κατά μέσο όρο όταν κάνουν σεξ.

Οι πιο αδύνατοι άνδρες, διήρκεσαν δύο λεπτά κατά μέσο όρο, με έναν σημαντικό αριθμό εξ αυτών να δείχνει σημαντικά σημάδια πρόωρης εκσπερμάτισης.

Η μελέτη κατέληξε στο εξής συμπέρασμα: Καθώς ο ΔΜΣ αυξάνεται, ο αριθμός των ασθενών με συμπτώματα πρόωρης εκσπερμάτισης μειώνεται.


Γιατί όμως η έρευνα έδειξε κάτι τέτοιο; Οι ειδικοί εκτιμούν ότι το αυξημένο λίπος γύρω από την περιοχή του στομάχου μπορεί να σημαίνει ότι ο άνδρας έχει περισσότερη οιστραδιόλη στον οργανισμό του. Η οιστραδιόλη είναι μια γυναικεία ορμόνη που συμβάλλει στην αναστολή του οργασμού στους άνδρες.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ένας άντρας “πρέπει” να έχει κοιλιά, ή ότι το γυμνασμένο σώμα έχει αυτή την τόσο αρνητική συνέπεια. Αλλά αυτή η έρευνα ήρθε να αναδείξει μια πτυχή της σεξουαλικής ζωής που σίγουρα ελάχιστοι φαντάζονται.

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, η παχυσαρκία ή και το υπερβολικό βάρος, έχουν σίγουρα και αδιαμφισβήτητα πολύ πιο σοβαρές και αρνητικές επιπτώσεις στην συνολική υγεία όλων των ανθρώπων.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου