Επιμελητήριο: Η Ανάπτυξη των Ελληνικών εξαγωγών στη Ρωσία

 Η εταιρεία Financial Business Systems, υπό την αιγίδα του Επιμελητήριου Κορινθίας, στο πλαίσιο των δράσεων τους, για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας κατά την περίοδο της ύφεσης,  διοργανώνουν ειδική ημερίδα  την 6η Μαρτίου 2017, ημέρα Δευτέρα, στον α΄ όροφο του Επιμελητηρίου Κορινθίας  (αίθουσα εκδηλώσεων) και ώρα  6 μ.μ.  με τίτλο:

 «Η  εξυγίανση και βιωσιμότητα των επιχειρήσεων εν μέσω κρίσης και η ανάπτυξη τους σε άλλες αγορές»

 Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης ο Δημοσιογράφος-Οικονομολόγος και Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Ανάπτυξης της FBS κ. Κώστας Πορτοκάλης θα αναπτύξει το θέμα: «Η Ανάπτυξη των Ελληνικών εξαγωγών στη Ρωσία και των Ρωσικών επενδύσεων στην Ελλάδα».

 Στο δεύτερο μέρος ο Γενικός Διευθυντής της FBS Dr. Δημήτρης Καμπούρης θα αναπτύξει το θέμα:  «Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του Ν. Κορινθίας, μέθοδοι και τεχνικές διατήρησης της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων ακόμη και πολύ μικρών επιχειρήσεων».

Θα παρουσιασθούν τα αποτελέσματα της ειδικής έρευνας για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στις επιχειρήσεις του νομού Κορινθίας. 

Η μελέτη (έρευνα) προσδιορίζει το επίπεδο βιωσιμότητας των επιχειρήσεων του νομού, εξετάζει και αναλύει τους προσδιοριστικούς παράγοντες που επηρεάζουν τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

Στο τέλος των θεματικών θα δοθεί χρόνος για τοποθετήσεις και ερωτήσεις των συμμετεχόντων.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου