Νέα μόδα; Φωτογράφιση χωρισμού


Ο χωρισμός (τουλάχιστον τις περισσότερες φορές) είναι μια επώδυνη διαδικασία που απλά θέλουμε να ξεχάσουμε.
Επειτα «όλα όσα τον θυμίζουν, απλά κι αγαπημένα, πράγματα δικά του καθημερινά», προσπαθούμε να τα απωθήσουμε. Δεν θέλουμε να θυμόμαστε τίποτα και κρατάμε απόσταση. Από αυτόν και ό,τι σχετίζεται με αυτόν.
Ενα ζευγάρι έκανε κάτι στο οποίο αδυνατούμε να βρούμε νόημα: φωτογράφιση για να θυμάται τον χωρισμό του! Ο Χάρισον Μπατς και η Τζάκι Μάρτιν, 22 ετών και οι δύο, ήταν μαζί για 3 χρόνια. Χώρισαν το 2015.
Το ζευγάρι δεν φανταζόταν την απήχηση που θα είχε η φωτογράφισή του που έγινε με τρίποδο και συγκεκριμένο concept. Βλέποντας την φωτογράφιση κάποιος θα έλεγε «Θα αστειεύονται!». Ομως όχι. Το ζευγάρι έκανε την φωτογράφιση ως ενθύμιο χωρισμού παρά το ότι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί (κυρίως) αστεία!
Το ζευγάρι θέλησε να κάνει το δικό του καυστικό σχόλιο για τις φωτογραφίες ζευγαριών που ενώ δεν είναι ευτυχισμένα, ποζάρουν με χαμόγελο θέλοντας να κρύψουν από τους υπόλοιπους το πρόβλημα που υπάρχει.


Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με φόντο ένα έρημο δάσος τη στιγμή που δύει ο ήλιος. Ενα φόντο-απάντηση σε ειδυλλιακά τοπία που βλέπουμε σε ρομαντικές φωτογραφίσεις. Η φωτογράφιση έγινε την Πρωτοχρονιά του 2016 όταν και οι δύο βρίσκονταν στην πόλη τους. Δεν έχουν χάσει επαφή και οι οικογένειές τους έχουν άριστη επικοινωνία.
«Το συναίσθημα που υπήρχε στις φωτογραφίες δεν ήταν ακριβώς fake ή σκηνοθετημένο» δηλώνει ο Χάρισον. Παρ'όλα αυτά οι φωτογραφίες δεν έχουν σταματήσει να «τρολάρονται» διαδικτυακά και πολλοί, ακόμα, αναρωτιούνται... πώς το έκαναν αυτό!

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου