Ο τύπος άντρα που σου ταιριάζει στο ζώδιό σου






Έρως ανίκατε μάχαν έγραφε ο Σοφοκλής, πού να 'ξερε όμως ότι ο έρωτας μια χαρά μπορεί να νικηθεί. Έχουν γίνει κι έχουν γίνει ομηρικοί καυγάδες στο όνομά του και δυστυχώς οι δρόμοι των εραστών τις περισσότερες φορές χωρίζουν μετά τις μεγάλες δυσκολίες.

Για να μην απογοητευτείς κι εσύ λοιπόν και να μην χρειαστεί να τελειώσει η σχέση σου εκεί που νόμιζες πως είστε στα μέλια, σου βρήκαμε εκείνο τον τύπο του άντρα που σου ταιριάζει, ανάλογα με το πότε έχεις γεννηθεί. Ιδιοφυές και δε θα ψάχνεσαι κιόλας, αμέ.

Κριός: Θες έναν έξυπνο άντραΕίσαι ανεξάρτητη και λογική. Σου αρέσει να έχεις χρόνο μόνη σου και να σκέφτεσαι. Ψάχνεις έναν άντρα που θα σε διεγείρει νοητικά και θα κάνετε μαζί τις πιο βαθιές συζητήσεις. Θες κάποιον με αυτοπεποίθηση και ειλικρίνεια, δεν έχεις χρόνο για παιχνίδια.

Ταύρος: Θες έναν άντρα με ισχυρή θέληση

Όταν είσαι σε σχέση είσαι πολύ αφοσιωμένη, γι' αυτό θες κάποιον ρομαντικό, παθιασμένο και αποφασιστικό.

Δίδυμοι: Θες έναν ειλικρινή άντρα

Θες να δοκιμάζεις συνέχεια νέα πράγματα, είσαι περιπετειώδης και κοινωνική, οπότε χρειάζεσαι κάποιον να μπορεί να συμβαδίσει με αυτά σου τα χαρακτηριστικά. Πρέπει λοιπόν να έχεις δίπλα σου κάποιον αστείο, παιχνιδιάρη, αλλά και να έχει το θάρρος να σου λέει όλα όσα σκέφτεται.

Καρκίνος: Θες έναν καλόκαρδο άντρα
Κανένας δεν είναι πιο ευγενικός κι ευαίσθητος από τον Καρκίνο (άντε ίσως ένας Ιχθύς), οπότε χρειάζεσαι δίπλα σου κάποιον που να νοιάζεται για σένα όσο κι εσύ, να είναι ειλικρινής και ανεξάρτητος, ώστε να έχετε μια ήρεμη σχέση.

Λέοντας: Θες κάποιον που να ξέρει να φλερτάρει
Στις σχέσεις σου θες κάποιον που να σε κάνει να νιώθεις σιγουριά, αλλά να μη βαριέσαι και να σε ενεργοποιεί. Χρειάζεσαι κάποιον γενναιόδωρο, ειλικρινή, αλλά να ξέρει και να φλερτάρει.

Παρθένος: Θες κάποιον με υπομονή
Είσαι από τα πιο μυστηριώδη και σκεπτικά ζώδια. Δεν ανοίγεσαι εύκολα γι' αυτό θες κάποιον με υπομονή και επιμονή, προσγειωμένο, που να στηρίζει τις επιλογές σου.

Ζυγός: Θες έναν πιστό άντρα

Eίσαι λογική και σου αρέσει πάντα να αναλύεις πολύ όλες τις καταστάσεις. Χρειάζεσαι κάποιον να σου εμπνέει εμπιστοσύνη, να είναι επικοινωνιακός, να προσαρμόζεται εύκολα και να είναι ξεκάθαρος στα όσα λέει.

Σκορπιός: Θες κάποιον παθιασμένο

Είσαι πολύ σεξουαλική και έντονη προσωπικότητα. Πολλές φορές κάνεις πράγματα χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες, γι' αυτό θες κάποιον που να ζει τη ζωή με πάθος προκειμένου να έχετε μια τέλεια σχέση.

Τοξότης: Θες έναν αισθησιακό άντρα

Είσαι περιπετειώδης και καλόβολη. Θες να δοκιμάζεις νέα πράγματα, αλλά δε λες και όχι στο να μείνεις σπίτι με το έτερόν σου ήμισυ. Θες κάποιον αισθησιακό και με χιούμορ για να φεύγει η ένταση, αλλά να είναι και ενεργητικός όπως εσύ.

Αιγόκερως: Θες κάποιον εργατικό
Είσαι έξυπνη και σοβαρή, γι' αυτό θες κάποιον να σπάει την τόση σοβαρότητα μια στο τόσο. Θες να νιώθεις σιγουριά και προτιμάς εκείνους που εργάζονται σκληρά για να πετύχουν αυτό που θέλουν.

Υδροχόος: Θες έναν γοητευτικό άντρα
Είσαι δημιουργική και περιπετειώδης και αναζητάς άντρες γοητευτικούς, παθιασμένους και κοινωνικούς, ώστε να σε κάνουν να νιώθεις κι εσύ η ίδια πιο άνετα πρώτα με τον εαυτό σου και μετά μαζί τους.

Ιχθείς: Θες τον ρομαντικό

Είσαι εσωστρεφής και ρομαντική και δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Θες κάποιον συμπονετικό στο πλάι σου, ενώ εκτιμάς μια καθημερινή δόση ρομάντζου, οπότε πρέπει κι εσύ να μην ντρέπεσαι να δείχνεις τον πιο ερωτικό σου εαυτό μια στο τόσο.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου