Οι δύο 40χρονοι που έχουν τρελάνει τους φιλάθλους...!

Αυτό που συμβαίνει στον Κορινθιακό αθλητισμό φέτος είναι αξιομόνευτο.
Δύο αθλητές που έχουν πατήσει τα 40 χρόνια, όχι μόνο συνεχίζουν να παίζουν αλλά πρωταγωνιστούν και δύο ιδιαίτερα δύσκολα αθλήματα.
Ο Πέτρος Δημητριάδης της ποδοσφαιρικής ομάδας Κόρινθος 06 και ο Σταύρος Δανιήλ της ομάδας μπάσκετ του ΚΑΟΚ αμφότεροι 40 ετών οδηγούν τις ομάδες τους σε μεγάλες εθνικές κατηγορίες.
Οταν οι συνομίληκοι τους έχουν ήδη σταματήσει μία δεκαετία τώρα τον αθλητισμό αυτά τα δύο αθλητικά τέρατα συνεχίζουν...!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΑΝΙΗΛ
Εχει πάρει στην πλάτη του τον ΚΑΟΚ και τον οδηγεί στην Β' Εθνική κατηγορία.
Η πορεία του στο μπάσκετ είναι αξιοζήλευτη και έχει κάνει καριέρα επαγγελματία στην Α1 και σε ομάδες με φιλοδοξίες. Εχει παίξει αντίπαλος των ιεράων τεράτων του Ελληνικού μπάσκετ.
Να σημειωθεί, ότι ο Δανιήλ ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Απόλλωνα Πατρών σε ηλικία 18 ετών και αφού μεσολάβησαν αρκετές ακόμη ομάδες σε Α1 και Α2 (Μαρούσι, Δάφνη, ΟΦΗ, Ηρακλής κλπ), ολοκλήρωσε την επαγγελματική του καριέρα πάλι με την ομάδα της Πάτρας, 18 χρόνια αργότερα.
Τώρα είναι ο ηγέτης του ΚΑΟΚ και σημαία του Κορινθιακού μπάσκετ

ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
Με μία λαμπρή καριέρα στην Α' Εθνική, παίζει πέρσι και  στην Κόρινθο 06 και παίζει σερί Σάββατο-Τετάρτη-Σάββατο με πάθος και πείσμα έφηβου.Εχει συγκλονίσει τους πάντες.
Με μεγάλη καριέρα στα σαλόνια αφού πέρασε απο: Λύκους, Ξάνθη, Πανιώνιο, Λεβαδειακό, Κόρινθο, Αστέρα Μαγούλας, Καλαμάτα και Κόρινθος 06 στην οποία το καλοκαίρι θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αν δεν αλλάξει γνώμη.

Δύο 40ηρες έφηβοι που δείχνουν ότι ο αθλητισμός είναι μέσα στην ψυχή η οποία οδηγεί και το σώμα σε απίστευτες ωραίες περιπέτειες.
Μακάρι και οι δύο να αντέξουν και άλλα χρόνια για να διδάσκουν στους νέους ότι ο αθλητισμός θέλει αφοσίωση και στόχους...!

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου