«Κόκκινα φανάρια» με κούκλες!


Στην Ισπανία ο πρώτος οίκος ανοχής με γυναικεία ομοιώματα από σιλικόνη. Sold out για τις πρώτες μέρες χρήσης!

Το πρώτο στο είδος του «σπίτι» με κούκλες στην Ευρώπη άνοιξε τις πόρτες του στην Ισπανία. To... κουκλόσπιτο του σεξ προσφέρει στους πελάτες του τη δυνατότητα συνεύρεσης με πολύ ρεαλιστικά γυναικεία ομοιώματα από σιλικόνη και ήδη, τόσο χάρη στην πρωτοτυπία του όσο και σε μια ειδική προσφορά γνωριμίας, έχει σχηματιστεί μεγάλη λίστα αναμονής από ενδιαφερομένους.

Το Lumi Dolls της Βαρκελόνης υποστηρίζει ότι είναι ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες στη γηραιά ήπειρο, διαφημίζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι τέσσερις κούκλες του σεξ που διαθέτει, βάρους 40 κιλών, και προσθέτει ότι απευθύνεται όχι μόνο σε άντρες, αλλά και σε γυναίκες και ζευγάρια.

Η ξανθιά Κέιτι


Στη διάθεσή τους θέτει τη Λίλι, η οποία έχει ύψος 1,61 μέτρα και ασιατικά χαρακτηριστά, την ξανθιά Κέιτι με το πλούσιο στήθος και ύψους 1,70 μέτρα, την 1,68 μ. ύψους Λέιζα με αφρικανικά χαρακτηριστικά και την Ακι, η οποία έχει χαρακτηριστικά τα οποία παραπέμπουν σε γιαπωνέζικο καρτούν.

[Οι κούκλες του σεξ έχουν βάρος 40 κιλά και ύψος που φτάνει τα 170 cm.]

Για να κάνουν μία ώρα σεξ μαζί τους, οι πελάτες θα πρέπει να πληρώσουν 80 ευρώ τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του οίκου ανοχής, ενώ στη συνέχεια η τιμή θα ανέβει στα 120 ευρώ. Μπορούν, δε, να τις «κλείσουν» για ολόκληρο το βράδυ και να αποφασίσουν τα εσώρουχα που θα φορούν.

Τα δωμάτια διαθέτουν χαμηλό φωτισμό, αναμμένα κεριά και είναι εφοδιασμένα με μεγάλες οθόνες που παίζουν ταινίες πορνό. Οι υπεύθυνοι διαβεβαιώνουν ότι οι κούκλες πλένονται και απολυμαίνονται πριν από κάθε νέα χρήση, αλλά συνιστούν πάντα τη χρήση προφυλακτικού.
Ηδη, προτού ανοίξει το Lumi Dolls, οι κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας ήταν τόσο πολλές, που δεν υπάρχει ελεύθερο ραντεβού για τις πρώτες ημέρες.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου