Ταβέρνα-Κορινθία: 200 ευρώ με απόδειξη ή 170 χωρίς;;;

Είναι μία απο τις πλέον γνωστές και ακριβές ταβέρνες της Κορινθίας με φήμη και έξω απο τα όρια του νομού.
Συνήθως την επιλέγουν για την αυθεντικότητα της.
Σερβίρει σωστά και ικανοποιεί τους πελάτες της.
Εκεί όμως που κάνει τεράστια επιτυχία είναι στον λογαριασμό.

Οταν ζητήσεις να πληρώσεις ο ιδιοκτήτης συνομωτικά σε ενημερώνει:
"Ο λογαριασμός είναι 200 ευρώ με απόδειξη και 170 χωρίς απόδειξη"...!
Εσύ γλυτώνεις 30 ευρώ και ο ιδιοκτήτης βάζει στην τσέπη 170 ευρώ αφορολόγητα και πεντακάθαρα και μετά άντε να τον ψάξει ο Τσακαλώτος...!
Η συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή το 99% επιλέγουν να πληρώσουν λιγότερα χωρίς απόδειξη,γιατί οι λογαριασμοί είναι συνήθως μεγάλοι.
 Αυτό συμβαίνει ακόμα και σε πελάτες που πάνε για πρώτη φορά στο μαγαζί...

Τρία μνημόνια και οι παθογένειες αυτής της χώρας όχι μόνο δεν ελαττώθηκαν αλλά πλέον έχουν περάσει και σε ανώτερα επίπεδα.!
Το ερώτημα είναι ποιός φταίει;
Ο ιδιοκτήτης που κάθε χρόνο βγάζει ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ δεκάδες χιλιάδες ευρώ ή οι Κορίνθιοι που το αποδέχονται και περιμένουν όρθιοι να βρούν ένα τραπέζι;;;
Ποιός θα απαντήσει το ερώτημα αυτό;;;
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Να υποθεσουμε blogger οτι εαν εχεις δικιο, θα επρεπε να σου ειχε κανει διαφημιση για να κανεις γαργαρες.Και να τολμησω να υποθεσω επειδη ειμαι του χωρου,οτι εσυ κοβεις πραγματικη τιμη στο τιμολογιο διαφημισης,εαν κ οποτε κοψεις..Τα συμπερασματα τα αφηνω στους ελαχιστους επισκεπτες που εχεις.Και μια συμβουλη για να σε παιρνει σοβαρα ο κοσμος.Οταν γραφεις δημοσια,πρεπει να εχεις αποδειξεις κ επιχειρηματα, να ονοματιζεις και να υπερασπιζεσαι τις θεσεις σου επωνυμα,ετσι ωστε να αποδεικνυεις την πιθανη αξιοπιστια που μπορει να διαθετεις.Ισως τοτε να μην ξαναμπω τυχαια σε αυτο το bad blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή