Λουτράκι | H όπερα Carmen στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο


H όπερα Carmen του Georges Bizet αναβιώνει ξανά σε χοροθεατρική απόδοση Flamenco, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου σε συνεργασία με τη 30μελή επαγγελματική χορευτική ομάδα Danza Flamenca Grupo του Βασίλη Σκεπετάρη την Κυριακή στις 13  Μαΐου 2018, στις 20.00 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα όπου κλασική και flamenco μουσική συνυπάρχουν αρμονικά κι εναλλάσσονται ζωντανά επί σκηνής! Η θρυλική όπερα του Γάλλου συνθέτη Georges Bizet διηγείται την ιστορία της καταστροφής του δεκανέα Don José, ο οποίος σαγηνεύεται από την τη φλογερή τσιγγάνα Carmen, εγκαταλείπει τον παιδικό του έρωτα και τα στρατιωτικά του καθήκοντα -κι όταν παρόλα αυτά- χάνει τον έρωτα της Carmen από τον φημισμένο ταυρομάχο Escamillo, κατά την διάρκεια μιας κρίσης ζηλοτυπίας την σκοτώνει.

Μια παράσταση – σύμπραξη από την Danza Flamenca Grupo και την Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου, η οποία παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο θέατρο Badminton το 2013, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές! 


Διευθύνει ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

Με την Φιλαρμονική Λουτρακίου συμπράττει η mezzo soprano Ινές Ζήκου ερμηνεύοντας τις άριες Sequedille, Habanera και Chanson Boheme και η σοπράνο Λένα Γιαννίρη στην εξαιρετική άρια της Μικαέλα.

Παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου