Sex στο πρώτο ραντεβού: Ναι ή Όχι;


Κυκλοφορούν πολλές απόψεις σχετικά με το αν πρέπει ή αν δεν πρέπει να κάνει μια γυναίκα σεξ στο πρώτο ραντεβού. Εμείς θα ξεκινήσουμε από το ότι κυρίως δεν υπάρχουν πρέπει. Αυτό που θα συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο είναι τι έχουμε ζήσει και πως μπορεί να εξελιχθεί η μία και η άλλη κατάσταση ώστε να ελέγξεις τη δική σου φάση.

Αρχικά το πρώτο ραντεβού μπορεί να προκύψει στις μέρες μας με κάποιον που μιλάς σε ένα chat δυο μέρες ή με κάποιον που φλερτάρεις δυο μήνες, επομένως ο χρόνος που μετράει μέχρι να έρθει το πρώτο ραντεβού είναι διαφορετικός, ποικίλλει και παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο καλά έχει γίνει το “to know us better”: Θα βρεθείς με κάποιον εξ ολοκλήρου άγνωστο ή με κάποιον με τον οποίο απλά απομένει να ανταλλάξετε υγρά;

H αλήθεια είναι πως αν το αισθανθείς να κάνεις σεξ, τότε κάντο χωρίς να πολυσκεφτείς τις συνέπειες. Αν όμως το σκέφτεσαι περισσότερο από όσο το αισθάνεσαι, τότε μην το κάνεις. Σκέψου το ακόμα περισσότερο. Υπάρχουν σχέσεις που το σεξ έγινε από το πρώτο ραντεβού και έγιναν γάμοι μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος και υπάρχουν και σεξ που έγιναν στο πρώτο ραντεβού και δεν υπήρχε δεύτερο.  Δεν ξέρουμε αν στην πρώτη περίπτωση το σεξ ήταν τόσο καλό και αντίστοιχα στη δεύτερη τόσο κακό, αλλά υποθέτουμε ότι σίγουρα έπαιξε κι αυτό το ρόλο του χωρίς να αποκλείονται οι περιπτώσεις που σε σχέσεις ζωής γίνεται κακό σεξ και σε σχέσεις της μιας βραδιάς καλό.

Μάλλον το αν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού εξαρτάται από τον άντρα που βγαίνεις και όχι από το αν θα κάνεις ή όχι σεξ μαζί του στο πρώτο ραντεβού. Μπορεί μια γυναίκα να έχει κάνει σεξ στο πρώτο ραντεβού με δυο διαφορετικούς τύπους που έβγαινε στη ζωή της και με τον έναν να λειτούργησε καλά ενώ με τον άλλο να μην ξαναβρεθήκανε ποτέ. Επομένως το σεξ του πρώτου ραντεβού από μόνο του δε σημαίνει τίποτα, πάντα σημαίνει σε συνάρτηση με το ποιον το κάνεις και τη δική του οπτική στα πράγματα.

Αν ρωτήσεις εμάς, ναι θα μας άρεσε αφ ενός να αισθανθούμε τόσο αμοιβαίο πάθος με κάποιον που να μη μπορούμε να το χαλιναγωγήσουμε και να κάνουμε σεξ με την μία, αλλά από την άλλη θα μας άρεσε αφ ετέτου και ένα αθώο, επίμονο, ασταμάτητο, φλερτ με κάποιον ο οποίος θα μας διεκδικούσε κι εμείς θα τον καθυστερούσαμε αρκετά παραπάνω μέχρι να νιώσουμε πραγματικά έτοιμες για να κάνουμε σεξ μαζί του χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μερικές φορές, είναι υπέροχο να σε διεκδικούν οι άντρες.

Προσοχή στο κενό όμως: Και να καθυστερήσετε την πρώτη φορά που θα κάνετε σεξ, αυτό δε σημαίνει ότι μόλις εκείνος πάρει αυτό που θέλει θα μείνει. Επομένως αν το σεξ σας γίνει στο δέκατο ραντεβού και εκείνος ευθύς αμέσως εξαφανιστεί, πάλι το ίδιο θα έκανε είτε το κάνατε στο πρώτο, είτε στο πέμπτο. Δεν παίζει ρόλο το πότε, αλλά το τι είχε σκοπό.

Οφείλουμε να προσθέσουμε last but note least τη φεμινιστική άποψη ότι αν κάνεις σεξ σύντομα -ok ίσως όχι στο πρώτο- μαθαίνεις τι παίρνεις τόσο σε μέγεθος όσο και σε ποιότητα, εξίσου σημαντικά και τα δυο. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις τρεις μήνες για να πέσεις στο κρεβάτι με κάποιον με τον οποίο δεν ταιριάζεις καθόλου.Ένα λεπτό σιγής για όλα τα παντελόνια που κατέβηκαν και στη θέα μείναμε αποσβολωμένες να αναρωτιόμαστε που ήταν αυτός ο άνθρωπος όταν η φύση μοίραζε πέη.
Πηγή
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου