Γιατί όλη η Κόρινθος μιλά για το "Θέατρο";;;;


Mία παρέα τριών φίλων απο την Κόρινθο,απέδειξε φέτος το καλοκαίρι ότι αν πιστεύεις σε κάτι, αν το κάνεις με μεράκι και αν είσαι ενργό και έντιμο μέλος της κοινωνίας, τότε μπορείς να δείς ένα θαύμα να γίνεται μπροστά σου και ένα όνειρο να ξεκινά.
Οι τρείς νέοι, πήραν απο τον δήμο της Κορίνθου , μία όμορφη νέα πλατεία σε απόμερο σημείο της πόλης στην Αγία Αννα και την μετέτρεψαν μέσα σε 2 μήνες στο πιο hot στέκι του καλοκαιριού.
Εκαναν την πόλη για στρέψει μετά απο πολλές δεκαετίες για πρώτη φορά το βλέμα της στον λόφο, που έμοιαζε απρόσιτος και αφιλόξενος.
Εκεί έστησαν το "Θέατρο".
Ενα all time καφέ, που τα βράδια μεταμορφώνεται σε υψηλής ποιότητας εστιατόριο.
Απο την πρώτη ημέρα λειτουργίας μέχρι και σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο να βρείς τραπέζι για να απολαύσεις,την κουζίνα του ή να πιείς ένα ποτό.
Στην αρχή τους αγκάλιασε με πολύ θέρμη η γειτονιά, που για πρώτη φορά είχε την δυνατότητα να έχει το δικό της στέκι στην πόλη.
Ενα στέκι με εξαιρετική θέα και δροσιά, που εκτιμήθηκαν απόλυτα.




Ομως σιγά-σιγά η φήμη του "θέατρου", έφτασε απο την μία άκρη της Κορίνθου στην άλλη.
Εκατοντάδες επιχείρησαν χωρίς να έχουν κλείσει τραπέζι να γνωρίσουν απο κοντά το νέο μαγαζί που συνδυάζει πολλά πράγματα μαζί και όλοι μιλούν με κολακευτικά λόγια για αυτό, με πολύ δυσκολία το κατάφεραν όσοι μπόρεσαν.
Πολύ νεανικό προσωπικό, πάντα χαμογελαστό, γρήγορη εξυπηρέτηση, μεγάλες μερίδες, φαγητά που κατασκευάζονται στην στιγμή, είναι μερικά απο τα αβαντάζ του "Θέατρου".
Ολα τα παραπάνω απο μόνα τους θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την τεράστια επιτυχία του μαγαζιού και μάλιστα σε μία περίοδο που ο χώρος της εστίασης έχει σοβαρά προβλήματα.
Πολύ μεγάλο ρόλο όμως για να συντελεστεί αυτό το επιχειρηματικό θαύμα για το οποίο μιλά όλη η πόλη έπαιξε και παίζει κάθε μέρα η ποιότητα και το ήθος των ανθρώπων που ρίσκαραν στην Αγιάννα και πέτυχαν με την πρώτη.
Σημασία έχει ότι το "θέατρο" ,έγινε must και αυτό το καλοκαίρι είναι το αγαπημένο στέκι των Κορινθίων όλων της ηλικιών αλλά και των κοινωνικών τάξεων και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Είναι ανοικτό όλη μέρα αλλά τα βράδια μαγνητίζει τους Κορίνθιους και τους προκαλεί σε έξοδο.
Και τους αποζημιώνει με το παραπάνω...!
Ιούλιος 2017
Street Life
 


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου