Στην πρώτη γραμμή το μπλόκο του Κιάτου


Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οιαγρότες στο Μπλόκο του Κιάτου.
Την Κυριακή 12/2 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση στο Μπλόκο του Κιάτου απο της 14:00 εως 8:30 με την υποστήριξη  του εμπορικοί συλλόγου και πολλών άλλων φορέων,ενάντια στην φτωχοποίηση των Ελλήνων! !!! Όλοι εκεί έχουμε υποχρέωση να αγωνιστούμε!!!
Στην Αθήνα μεταφέρουν τη «μάχη» απέναντι στην κυβέρνηση οι Έλληνες αγρότες μετά την απόφασή τους για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με συλλαλητήριο στην πρωτεύουσα την ερχόμενη Τρίτη 14 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα αποφάσισαν να κάνουν διαδηλώσεις σε κάθε νομό έξω από υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ και του ΟΓΑ, όπως ανακοίνωσαν εκπρόσωποι από 35 μπλόκα, 11 ομοσπονδίες και δεκάδες επιτροπές αγώνα από όλη την Ελλάδα, όπου συμμετείχαν στην πανελλαδική συνάντηση στη Νίκαια, το μεσημέρι της Τρίτης.

Οι αγρότες στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε από την Πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων, ζήτησαν συνάντηση με τα συναρμόδια υπουργεία (Αγροτικής ανάπτυξης, Οικονομικών, Εργασίας και Περιβάλλοντος) την Παρασκευή, τονίζοντας πως σκοπό έχουν να κατατεθούν τα αιτήματά τους ώστε η κυβέρνηση να τα υλοποιήσει.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου