Ξανά μητέρα στα 58 της χρόνια η Μαντόνα


Τα ονόματα των διδύμων που θα μεγαλώσουν την οικογένεια της star είναι Έσθερ και Στέλλα
Πριν λίγο καιρό η ίδια η Μαντόνα είχε διαψεύσει ότι έχει κάνει αίτηση για να υιοθετήσει δύο παιδιά από το Μαλάουι και σήμερα δικαστήριο της χώρας, τη διαψεύδει με την απόφαση του, καθώς της έδωσε τελικά την άδεια να υιοθετήσει δίδυμα κορίτσια τεσσάρων ετών.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Μαντόνα έλαβε άδεια υιοθεσίας για δύο παιδιά», είπε στο AFP εκπρόσωπος του δικαστηρίου στη Λιλόνγκουε, την πρωτεύουσα του Μαλάουι, Μλένγκα Μβούλα, προσθέτοντας ότι πρόκειται για δίδυμα κορίτσια, την Εσθερ και την Στέλλα.

Η 58χρονη, που από το 2006 έχει φτιάξει και ίδρυμα στο Μαλάουι, είχε υιοθετήσει από εκεί ήδη δύο παιδιά, τον Ντέιβιντ Μπάντα το 2006 και την Μέρσι Τζέιμς το 2009.

Στις 24 Ιανουαρίου η Μαντόνα είχε παρουσιαστεί στο δικαστήριο, μαζί με δύο παιδιά και αρκετά άλλα άτομα, γράφει το AFP. Αργότερα εκείνη την ημέρα η τραγουδίστρια είχε δηλώσει στο People ότι «οι φήμες για μία διαδικασία υιοθεσίας είναι αναληθείς».

Οι σχέσεις της σταρ με το Μαλάουι δεν ήταν πάντα ρόδινες. Το 2013 η τότε πρόεδρος της χώρας, Τζόις Μπάντα, την είχε κατηγορήσει ότι είναι «άξεστη» και ότι θέλει αιώνια ευγνωμοσύνη από το Μαλάουι για τις υιοθεσίες της. Ομως, μετά από τις εκλογές του 2014, ο νέος πρόεδρος, Πίτερ Μουταρίκα, υιοθέτησε διαφορετική στάση, δηλώνοντας «η κυβέρνησή μου ένιωθε πάντα ευγνωμοσύνη για το πάθος που έχει η Μαντόνα για αυτή τη χώρα».

Πλέον, η Μαντόνα έχει έξι παιδιά, τέσσερα υιοθετημένα και δύο βιολογικά, την Λούρδη και τον Ρόκο.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου