Μέση δαχτυλίδι χωρίς δίαιτα και γυμναστική


Θαυμάζετε τις γυναίκες που έχουν λεπτή μέση και προσπαθείτε να την αποκτήσετε κι εσείς κάνοντας «σκληρή» προπόνηση στο γυμναστήριο.
Η αλήθεια είναι πως η μόδα στα πρότυπα του γυναικείου σωματότυπου έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια, όμως η μέση δαχτυλίδι παραμένει μια σταθερή αξία.
Τι κι αν κάποτε θέλατε να μοιάσετε στα πολύ πολύ αδύνατα, σχεδόν ανορεξικά μοντέλα, που πόζαραν για μεγάλους οίκους μόδας; Τι κι αν αργότερα η τάση ήθελε τις γυναίκες με καμπύλες να επανέρχονται στο προσκήνιο, εκείνη παραμένει το ιδανικό προσόν.
Αν η φύση δεν σας έχει προικίσει, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε μερικά έξυπνα τρικ με τα ρούχα σας, γιατί το styling μπορεί πάντοτε να κάνει θαύματα!
  • Color Coding
Οι σχεδιαστές μόδας ξοδεύουν άπειρες ώρες για να διαλέξουν το χρώμα των ρούχων τους και αυτό δεν οφείλεται μόνο στις προσταγές των τάσεων αλλά και στο σωστό fit, δηλαδή πως το ρούχο θα εφαρμόζει επάνω στο σώμα και ποια σημεία του θα τονίζει. Ετσι προκύπτει ότι τα ρούχα που έχουν ανοιχτές αποχρώσεις τείνουν να τονίζουν ακόμα και τις ατέλειες, ενώ ρούχα σκουρόχρωμα – μαύρο, μπλε, γκρι – μπορούν να χαρίσουν πιο λεπτή μέση, κρύβοντας περιττά παχάκια. Εάν θέλετε το πάνω και κάτω μέρος του συνόλου σας να έχουν διαφορετικές αποχρώσεις, τότε το επάνω μέρος πρέπει να είναι σκούρο.
Ενα ακόμα τρικ που μπορείτε να εφαρμόσετε, είναι να επιλέξετε φορέματα που έχουν σκουρόχρωμα γεωμετρικά σχέδια στην περιοχή της μέσης ή επίσης, το ρούχο αυτό να είναι σκούρο στην περιοχή γύρω από τη μέση και το υπόλοιπο να έχει διαφορετικό ανοιχτό όμως χρώμα.
 
 
  • Prints
Μια έξυπνη λύση είναι να παίξετε με τα prints. Οι οριζόντιες γραμμές είναι απαγορευτικές εκτός κι αν αυτές γίνονται ολοένα και πιο φαρδιές όσο πλησιάζουν την περιοχή της μέσης σας και έτσι την κάνουν να φαίνεται πιο λεπτή.
  • Αξεσουάρ
Ακόμα και τα αξεσουάρ παίζουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία του οπτικού τρικ για τη λεπτή μέση. Μπορείτε να φορέσετε μια φαρδιά ζώνη πάνω από οποιοδήποτε ρούχο σας, ακόμα και ένα πανωφόρι. Προτιμήστε ζώνες που είναι πιο σκούρες από το χρώμα του ρούχου σας.
 
 
  • Τακούνια
Τα τακούνια ήταν και θα είναι πάντοτε στη μόδα, τόσο γιατί κάνουν το περπάτημα σας πιο σέξι από ποτέ, όσο γιατί βοηθούν στο να αποκτήσετε μια λεπτή μέση όταν τονίζουν τους γλουτούς σας. Αντίθετα, τα φλατ παπούτσια αφαιρούν πόντους από τα πόδια σας και κάνουν τη μέση σας πιο φαρδιά. Προτιμήστε τα nude ψηλοτάκουνα για καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς όσο πιο κοντά είναι το παπούτσι στην απόχρωση του δέρματος, τόσο πιο φυσικό μοιάζει το ύψος σας.
 
 
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου