Ζευγολατιό: Αριστες οι σχέσεις μας με τον Ρήγα..!

Ανακοίνωση για να διαψεύσει δημοσιεύματα που αφορούν την υποτιθέμενη ρήξε με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Ρήγα  εξέδωσε μέσα από το site της η ομάδα του Ζευγολατιού.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα και να ενημερώσουμε κυρίως για κάποια ψευδή δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την ρήξη των σχέσεων μεταξύ διοίκησης-προπονητή και του ποδοσφαιριστή Χρήστου Ρήγα.
Δημοσιεύματα λοιπόν σε ποδοσφαιρικά site (σε αυτήν την φάση δεν θέλουμε να κατ” ονομάσουμε) αναφέρουν ρήξη των σχέσεων μεταξύ του Χρήστου Ρήγα με τον προπονητή του και την διοίκηση και επιπλέον ότι ο ποδοσφαιριστής σε λίγες μέρες φεύγει από την ομάδα του Ζευγολατιού και επιστρέφει στην αγαπημένη του Μαύρη Θύελλα.
Ας τα πιάσουμε λοιπόν από την αρχή.
Ο Χρήστος ήταν σήμερα στην προπόνηση κανονικά.
Δεν επιθυμεί να φύγει από την ομάδα καθώς είναι ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα συνεργασία του με την ομάδα μας.
Από την πλευρά της διοίκησης ο Χρήστος έχει γίνει από τα αγαπημένα παιδιά του Α.Ο. Ζευγολατιού, είμαστε ευχαριστημένοι από την έως τώρα προσφορά του στο σωματείο και επιπλέον οι παράγοντες το Δ/Σ και οι φίλαθλοι του Α.Ο. Ζευγολατιού τον έχουν αγκαλιάσει σαν να ήταν χρόνια στην ομάδα.
Από την πλευρά του προπονητή επίσης θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ο ίδιος ο προπονητής δηλώνει ότι ο Χρήστος θα μας απασχολήσει θετικά στο άμεσο μέλλον.
Θα θέλαμε λοιπόν ψευδή δημοσιεύματα σαν αυτά να σταματήσουν να γίνονται διότι δεν προσφέρουν τίποτα και ούτε δημιουργούν καταστάσεις (εάν αυτός είναι ο σκοπός τους).
Η συνεργασία μεταξύ του Α.Ο.Ζευγολατιού και του ποδοσφαιριστή Χρήστου Ρήγα θα λήξει όταν και αν αποφασιστεί από κοινού.
Με αφορμή λοιπόν τον Χρήστο να πούμε ότι δημοσιεύματα για διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα, όταν δεν έχουν αντιγραφεί από το επίσημο site της ομάδας www.aozevgolatiou.org ΔΕΝ είναι έγκυρα.
Και για να μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, υπάρχουν δημοσιογράφοι που πραγματικά σεβόμαστε διότι ο σκοπός τους είναι η ενημέρωση και όχι η δημιουργία εντυπώσεων και καταστάσεων.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου