Πρώτοι στην Ευρώπη στο σεξ οι Ελληνες με 164 φορές το χρόνο!!!


«Μηχανάκια» του σεξ είναι οι Έλληνες που βρίσκονται στην κορυφή της Ευρώπης όσον αφορά στη συχνότητα της σεξουαλικής επαφής. Οι Ολλανδοί ολοκληρώνουν ταχύτατα και οι Ισπανοί ερωτοτροπούν με αυτοπεποίθηση και όλα αυτά σύμφωνα με έρευνα της Bild για τις ερωτικές συνήθειες τον Ευρωπαίων.
Τουλάχιστον 164 φορές το χρόνο κάνουν οι Έλληνες σεξ κατακτώντας με άνεση την πρωτιά στη λίστα των ευρωπαϊκών χωρών, σύμφωνα τη γερμανική εφημερίδα.
Οι Ιταλοί έρχονται δεύτεροι αφού επιδίδονται στο σεξ 21 φορές το χρόνο και οι Γερμανοί 117.
Οι Ολλανδοί κάνουν σεξ 94 φορές ετησίως ενώ οι Βρετανοί 92 φορές.
Κι όταν «κορυφώνουν» οι Ευρωπαίοι τι λένε;
Στην Ελλάδα λέμε «τελειώνω», στην Ουγγαρία αναστενάζουν φωνάζοντας «ELMENTEM!» , δηλαδή «φεύγω». Στην Ισπανία λένε «MADRE MIA!» («Μάνα μου!»), στην Ιταλία «MADONNA!», στη Γαλλία «MON DIEU!» (Θεέ μου) «JUZ-JUZ-JUZ!» φωνάζουν οι Πολωνοί («ήδη-ήδη-ήδη») και οι Ρουμάνοι «A TERMINA!», δηλαδή «είμαι έτοιμος»…
Η λίμπιντο εκτοξεύεται τον Μάιο ενώ τον Φεβρουάριο μειώνονται κατακόρυφα οι ερωτικές διαθέσεις -τουλάχιστον στη Γερμανία, όπου μόλις 4 στους 100 έχουν όρεξη για ερωτικά παιχνίδια.
Online πορνό
Οι Ολλανδοί είναι φαν του online πορνό. Καθημερινά αφιερώνουν κατά μέσο όρο 9,3 λεπτά σε ροζ ιστοσελίδες. Οι Γερμανοί αφιερώνουν 8,13 λεπτά , ενώ οι Ρουμάνοι …μόλις 7,41 λεπτά. Για τους Έλληνες δεν υπάρχουν αντίστοιχα στοιχεία.
Ο ρόλος του κυνηγού
Στην Ευρώπη, οι πιο τολμηρές γυναίκες είναι οι Ιταλίδες. Το 55% των Ιταλίδων κάνουν πρώτες το ερωτικό βήμα. Αντιθέτως, στη Γερμανία, μόλις μία στις τέσσερις γυναίκες κάνει το πρώτο βήμα, αφήνοντας την πρωτοβουλία (90%) στους άνδρες.
Το 54% των Ιταλών θεωρεί ότι εάν σε καλέσει κάποιος για ποτό στο σπίτι του τότε μόνον ένα πράγμα έχει στο μυαλό του: το σεξ. Οι Βρετανοί είναι συντηρητικότεροι: μόλις το 38% θεωρεί ότι η πρόσκληση για ποτό στο σπίτι σημαίνει σεξ.
Ποιοι κορυφώνουν γρηγορότερα
«Τελειώστε, σκουπίστε τελειώσατε» είναι οι Ολλανδοί οι οποίοι έρχονται σε οργασμό σε μόλις 5,1 λεπτά. Πρωταθλητές στη διάρκεια αναδεικνύονται οι Βρετανοί οι οποίοι χρειάζονται περίπου 7,6 λεπτά για να ολοκληρώσουν…
Οι λάτρεις του ομαδικού σεξ
«Ναι» στο ομαδικό σεξ λέει μόνο το 12% των Ιταλών, το 13% των Γερμανών και των Ισπανών, το 15% των Βέλγων, το 16% των Γάλλων και το 18% των Αυστριακών. Οι Σκανδιναβοί τολμούν… Ένας στους πέντε (21%) υποστηρίζουν ότι το έχουν δοκιμάσει.
Ποια γλώσσα τονώνει περισσότερο την ερωτική διάθεση; Τα ελληνικά απουσιάζουν από την πρώτη δεκάδα με τους Ευρωπαίους να ψηφίζουν ως την πιο ερωτική γλώσσα τα Γαλλικά (52,8%). Έπονται τα ιταλικά (16%), τα ισπανικά (8,5%), τα αγγλικά (7,9%), τα ολλανδικά (3,5%), τα σουηδικά (3,3%), τα δανέζικα (1,9%), τα πορτογαλικά (1,2%), τα πολωνικά (0,8%) και τα τουρκικά (0,7%).
One night stand
Η ιδέα του one night stand φαίνεται ότι μαγεύει περισσότερο τους Ολλανδούς (43,4%) και τους Γερμανούς (40,3%). Πιο συντηρητικοί είναι οι Γάλλοι με 37,7%.
Σεξ στο πρώτο ραντεβού
Oι Ισπανοί δεν χάνουν χρόνο: ένας στους δύο καταλήγει με το ταίρι του στο κρεβάτι απ’ το πρώτο κιόλας ραντεβού. Αλλα και οι Δανοί δεν πάνε πίσω (43%), όπως και οι Ολλανδοί (τέσσερις στους δέκα), ενώ ακολουθούν οι Γερμανοί με (36%).
Η αυτοπεποίθηση των Ισπανών δεν έχει προηγούμενο: Οκτώ στους 10 θεωρούν ότι δίνουν τα πιο καυτά φιλιά στην Ευρώπη. Αλλά και οι Γάλλοι δεν πάνε πίσω ισοψηφώντας με τους Γερμανούς (70%), ενώ τη χαμηλότερη επίδοση καταγράφουν οι Βρετανοί: μόλις έξι στους δέκα πιστεύουν στην ερωτική δύναμη των φιλιών τους.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου