Η Rap Media στα άδυτα των Γενικών Αρχείων του Κράτους


Ιστορικά ντοκουμέντα έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας. Η Rap Media και η εκπομπή «Καθημερινότητα» με το Νίκο Νικολόπουλο, μπαίνουν στα άδυτα των Γενικών Αρχείων του Κράτους του Ν. Κορινθίας και αποκαλύπτουν πτυχές από την ιστορία της πόλης, έναν αρχειακό πλούτο καλά φυλαγμένο στο κτίριο της οδού Αγίου Νικολάου, πλούτο που αξίζει να καταγραφεί και να γνωστοποιηθεί ευρέως.

Στόχος των Γενικών Αρχείων του Κράτους στο Ν. Κορινθίας είναι η διάσωση, εποπτεία, συγκέντρωση, ταξινόμηση και ευρετηρίαση του αρχειακού υλικού του νομού, καθώς και η διάθεση και η - με ποικίλους τρόπους - αξιοποίηση όλου αυτού του αρχειακού θησαυρού. Η Rap Media υπηρετεί τους στόχους αυτούς με το δικό της τρόπο, καταγράφοντας και παρουσιάζοντας κομμάτια ιστορίας. Ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Αναστάσιος Κοσμάς και οι εκπαιδευτικοί – υπάλληλοι των Γ.Α.Κ. Κατερίνα Παπαϊωάννου και Αντώνιος Τσιόγκας ανοίγουν το αρχειοστάσιο των Γ.Α.Κ. και μας αποκαλύπτουν έναν θαυμαστό κόσμο !

Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 22:00 το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Super tv και σε επανάληψη την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 15:00.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου