«Η ασέβεια προς τον επιχειρηματία είναι το πρόβλημα»



Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από ένα γραφείο και νομίζει ότι μπορεί να προτάσσει τους τύπους και να μην γνωρίζει φυσικά την ουσία του ρόλου του, είναι αυτός που μας έχει φέρει σε αυτή την κατάντια σήμερα. Η σιγουριά του μισθού δείχνει σε όλο της το μεγαλείο την απάθεια προς στον επιχειρηματία που αγωνίζεται να επιβιώσει.

Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι λίγοι ακόμα που δημιουργούν αυτή την αρνητική εικόνα,οι οποίοι ωστόσο λειτουργούν σε βάρος του συνόλου των δημόσιων υπηρεσιών μας.

Οι σωστοί και οι φιλότιμοι υπάλληλοι είναι αυτοί που πρώτοι πρέπει να υψώσουν το ανάστημά τους και να μην ανέχονται αυτή την κατάσταση.

Ο επιχειρηματικός κόσμος τιμά και σέβεται τους σωστούς και αξιοπρεπείς δημόσιους υπαλλήλους, αλλά πλέον δεν μπορεί ν' ανεχτεί άλλο την αρνητική αντιμετώπιση ορισμένων.

Οι προϊστάμενοι, διοικητικοί και πολιτικοί έχουν την υποχρέωση να δώσουν τέλος σε αυτή την αρνητική συμπεριφορά, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την πλειοψηφία των αξιοπρεπών και με διάθεση προσφοράς δημοσίων υπαλλήλων και δίνοντας έτσι αυτό το θετικό παράδειγμα.

1-7-2016
Ραψωματιώτης Δημήτρης
Επιχειρηματίας
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου