Λίγες μόνο ημέρες απέμειναν για να ανοίξει τις πόρτες του το πρώτο αυθεντικό αμερικάνικο food Bar στην Κόρινθο.
Το ιστορικό "Τροκαντερό", άλλαξε χέρια.
Ενας νέος και επιτυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης είναι ο νέος ιδιοκτήτης του πλέον ιστορικού bar της Κορίνθου.
Μαζί με τον ιδιοκτήτη αλλάζει και εποχή για το γνωστό στέκι που μεγαλούργησε στις δεκαετίες '80 και '90.
Μία πολυαναμενόμενη άφιξη στον χώρο της εστίασης απο πολλους Κορίνθιους που θέλουν να γευτούν μοναδικές σπεσιαλιτέ όπως ακριβώς φτιάχνονται στην Νέα Υόρκη.
ΤΙ ΝΕΟ ΦΕΡΝΕΙ;
Η αυθεντική Αμερικάνικη κουζίνα έρχεται για πρώτη φορά στην Κόρινθο και μάλιστα με πολύπειρο σεφ ,που έχει δουλέψει σε μεγάλα μαγαζιά της Αμερικής.
Οι Κορίνθιοι θα μπορούν να απολαύσουν την αυθεντική RIBEYE...
Θα δοκιμάσουν χάμπουργκερ που θα τα φτιάχνουν οι ίδιοι επιλέγοντας τι θα έχει μέσα, συνοδευόμενα απο τυριά και σαλάτες που θσα χορταίνουν πρώτα το μάτι..!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΚΤΕΙΛ
Στην μπάρα θα μπορούν να δοκιμάζουν τα κοκτείλ που θα φτιάχνει ο μπαρίστας του Pepe Aperitivo, Παύλος Λούλης.
Το μαγαζί θα είναι ανοικτό όλες τις ώρες της ημέρας απο τις 9 το πρωί και θα προσφέρει ότι μπορεί κανείς να φάει στο κέντρο της Νέας Υόρκης και με τιμές που όπως λένε οι υπεύθυνοι θα σοκάρουν.!
Ενα σύγχρονο Food-Bar, στην καρδιά της Κορίνθου στον πεζόδρομο πίσω απο το Πανεπιστήμιο, αναμένεται να γίνει το πιο Hot στέκι της πόλης.
Στις 6 το απόγευμα σας ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...!
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν μπορώ να καταλάβω....
ΑπάντησηΔιαγραφήΤρώνε καλά στην Ν.Υόρκη;;;;;;