Ετοιμη να ανοίξει τις πύλες της η "Κορινθία 2016"


Η 7η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Κορινθία 2016» αποτελεί σημαντικό εκθεσιακό γεγονός, όχι μόνο για την Κόρινθο, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών. Η έκθεση αποτελεί μια σύγχρονη αντίληψη επιχειρηματικής προώθησης και προβολής. Ήδη στα χρόνια της διοργάνωσης της, έχουν συμμετάσχει πάνω από 2000 εκθέτες και πάνω από 100.000 επισκέπτες στοιχείο που επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της.
Η έκθεση προβάλει τα προϊόντα των Πελοποννησιακών επιχειρήσεων. Φέρνει σε άμεση επαφή και κάτω από την ίδια στέγη τις εταιρείες, που προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά της περιοχής και τις εταιρείες που αναζητούν λύσεις.
Για το 2016 η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο «Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Λουτρακίου, το οποίο έχει τροποποιηθεί κατάλληλα για τις ανάγκες της Έκθεσης. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσα από την συμμετοχή της στην έκθεση Κορινθία, επιδιώκει να προβάλει τους τρεις αναπτυξιακούς άξονες; τουρισμός, αγροτικά προϊόντα – παραγωγή και επενδύσεις.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 10 Οκτωβρίου 2016.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου