Ο Παπαγιαννόπουλος στο Rap Media


64 χρόνια Παραμυθιού… 64 χρόνια λαμπρής πορείας… 64 χρόνια επιτυχίες, διακρίσεις και ένα χειροκρότημα που δε «σίγησε» ποτέ !

Ο Μαέστρος Αλέξανδρος Παπαγιαννόπουλος «ζωντανεύει» για χάρη της Rap Media και της εκπομπής Κορινθίων Έργα αυτήν την παραμυθένια πορεία… Ξετυλίγει στην Τζένη Σουκαρά το κουβάρι της πιο λαμπρής και όμορφης ιστορίας που γράφτηκε ποτέ στην Κόρινθο και ζει ξανά μαζί μας όλες εκείνες τις στιγμές της αποθέωσης, της μεγάλης διάκρισης, της διεθνούς αναγνώρισης !

Μαέστρος στις ιστορικές χορωδίες της Κορίνθου και του ΟΤΕ, κατόρθωσε να φτάσει στα πέρατα του κόσμου, δημιούργησε « το τελειότερο χορωδιακό άκουσμα όλων των εποχών στη χώρα μας» και δεν ήταν τίποτε άλλο από… μια παρέα χορωδών! Μια παρέα που έμελλε όμως να γίνει ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας.

Απλόχερα μας μιλά για όλα τούτα ο «εμπνευσμένος Μαέστρος» Αλέξανδρος Παπαγιαννόπουλος  και εξομολογείται  ότι « τον αναζωογονούν και τον ζωντανεύουν ! »

Η εκπομπή θα προβληθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 19:30 στον τηλεοπτικό σταθμό Super TV και σε επανάληψη την Κυριακή στις 14:00. Αμέσως μετά θα είναι διαθέσιμη στο επίσημο κανάλι της Rap Media στο YouTube και στην ιστοσελίδα www.rapmedia.gr
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου