Πέτυχε το Loutraki 10K Run 2017


Ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού "LOUTRAKI 10K RUN 2017".Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 29 Οκτωβρίου εκατοντάδες δρομείς συγκεντρώθηκαν στην περιοχή Καταρράκτες Λουτρακίου, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις τετρακόσιες (400). Η διοργάνωση περιελάμβανε αγώνα δρόμου δέκα (10) χιλιομέτρων, τριών (3) χιλιομέτρων και ενός (1) χιλιομέτρου.

Οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα κάτω από την επιβλητική θέα του ορεινού όγκου των Γερανείων. Νικητής του αγώνα δρόμου στα 10χλμ στους άνδρες ήταν ο Γιώργος Καλαπόδης με χρόνο 33΄50΄΄ αθλητής του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου, στις γυναίκες η Πρισακάρου Κατερίνα με χρόνο 46’48’’ αθλήτρια των Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας,ενώ στα 3χλμ την πρώτη θέση κατέκτησε ο Κυριάκος Βούλγαρης με χρόνο 10’02΄΄, αθλητής του Α.Σ. ΣΙΣΥΦΟΣΚόρινθος, στις γυναίκες η Παπαδημάτου Ευγενία με χρόνο 11’04΄΄ αθλήτρια του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου. Μεγάλη επιτυχία γνώρισε και ο μαζικός αγώνας του ενός χιλιομέτρου με εκατοντάδες συμμετοχές και παιδικά χαμόγελα. Πληροφορίες για τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο http://www.myrace.gr/event/171/results.html.

Το "LOUTRAKI 10K RUN 2017" αποτελεί έναν αγώνα δρόμου εκτός σταδίου που προάγει την αξία της συμμετοχής, το αίσθημα του "ευ αγωνίζεσθε" και τη σημασία του εθελοντισμού. Διοργανωτές είναι ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και ο Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου. Πρόκειται για έναν διεθνή αγώνα δρόμου ο οποίος έχει λάβει πιστοποίηση από την παγκόσμια ομοσπονδία Στίβου IAΑF και από την AIMS.

Με την ευχή να γίνει η διοργάνωση θεσμός για την πόλη του Λουτρακίου, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και η Δημοτική Αρχή, η Έφορος Στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου & μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, κ.Βούλα Παχατουρίδου και ο Πρόεδρος του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίουκ. Χαράλμπος Γεωργίου θέλουν να συγχαρούν τους αθλητές που συμμετείχαν και ταυτόχρονα, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση καιτην επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα και συγκεκριμένα:

· Τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους στην προετοιμασία και πραγματοποίηση του αγώνα,

· Τον Ιατρό του αγώνα, Δρ Κωνσταντάκη Κωνσταντίνο για την ιατρική κάλυψη που προσέφερε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα,

· Το 747 Ε.Τ.ΜΧ (Ειδικό Τάγμα Μηχανικού) για τους διασώστες, το ασθενοφόρο και το υλικό που μας παρείχε,

· Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου Κορίνθου που κάλυψε τον αγώνα με 13 εθελοντές Σαμαρείτες,

· Τους Διασώστες Κορινθίας και τον κ. Γέρου Παναγιώτη για την συμβολή του στον σχεδιασμό και τον συντονισμό του έργου των εθελοντών,

· Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ) Τ.Τ. Λουτρακίου, τον ΙΒΥΚΟ Σύνδεσμο Λουτρακιωτών - Περαχωριτών, την Οργανωτική Επιτροπή του «ΑΘΛΟΣ + ΕΝΕΡΓΕΙΑ» και το PerachoraExperience,

· Τον ΔΟΚΟΠΑΠ Μέριμνα για την παραχώρηση του ασθενοφόρου,

· Την εταιρεία ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ για τα υλικά διαχείρισης που μας παρείχε για τη μέγιστη δυνατή οδική ασφάλεια των αθλητών,

· Την εταιρεία ΝΕΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ για τη χορηγία τους σε νερά και έμψυχο δυναμικό,

· Την Αθλητική Παιδική Κατασκήνωση SportCamp Λουτράκι για την υποστήριξή τους σε ανάγκες τροφοδοσίας των αθλητών,

· Το LoutrakiThermalSpaγια τη χορηγία που προσέφερε στους συμμετέχοντες &

· Το Α.Τ. Λουτρακίου και την Διοικητή του, Αστυνόμο Β' κ. Μάρθα Μυστακίδου, όπως επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας για τις πολύτιμες υπηρεσίες που μας παρείχαν.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και ο Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου φιλοδοξούν στην καθιέρωση του αγώνα σε αθλητική διοργάνωση θεσμό που θα συμβάλλειστον αθλητικό χαρακτήρα του Δήμου μαςκαι της πόλης του Λουτρακίου ιδιαίτερα, την αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή και την ενίσχυση της εντόπιας αγοράς.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου