Κινέζοι αυτοδιοικητικοί και επιχειρηματίες στο Ξυλόκαστρο


Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017, στις 11.00 το πρωί, θα επισκεφθεί το Δημαρχείο της πόλης μας, εξαμελής επίσημη Αντιπροσωπεία Κινέζων κρατικών αξιωματούχων και αυτοδιοικητικών από τον Δήμο Longquan στη νοτιοανατολική Κίνα, συνοδεία έξι επιχειρηματιών.

Η αντιπροσωπεία επισκέπτεται το Δήμο μας μετά από πρόσκληση του Δημάρχου κ. Ηλία Ανδρικόπουλου και με πρωτοβουλία της εξειδικευμένης σε θέματα συνεργασίας Ελλάδας-Κίνας κ. Σταματίνας Μάρκου. Προοπτική της προσέγγισης αυτής, στα πλαίσια και του θεσμού «2017- Έτος πολιτιστικών ανταλλαγών και συνεργασίας της πολιτιστικής βιομηχανίας για την Ελλάδα και την Κίνα», αποτελεί η προβολή του Δήμου και της πολιτιστικής και κληρονομιάς του, καθώς και η προώθηση του τουριστικού προϊόντος και η ανάπτυξη εμπορικών και οικονομικών συνεργασιών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, θα υπογραφεί Σύμφωνο Συνεργασίας/Συμφωνίας (Memorandum of Understanding) μεταξύ του Δήμου μας και του Δήμου Longquan της Κίνας. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των δύο περιοχών και συζήτηση για δυνητικούς τομείς εμπορικής συνεργασίας, με τη συμμετοχή και επιχειρηματιών-εκπροσώπων των κλάδων της τοπικής οικονομίας. Θα ακολουθήσει ξενάγηση των επισκεπτών στα αξιοθέατα της περιοχής και η φιλοξενία θα ολοκληρωθεί με την παράθεση γεύματος προς τιμήν τους
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου