Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία του δικηγορικού συλλόγου..!!!


Συνολικά 308 δικηγόροι της Κορινθίας θα κληθούν στις 26 Νοεμβρίου να ψηφίσουν τον νέο πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου Κορίνθου.
Ο σύλλογος για πρώτη φορά στην ιστορία του θα έχει πρόεδρο γυναίκα και αυτό είναι δεδομένο πριν γίνουν οι εκλογές διότι μοναδική υποψήφια και με κοινή αποδοχή είναι η κα. Παναγιώτα(Πέννυ) Επιβατινού.
Η Πένυ είναι μία πολύ ξεχωριστή και σπουδαία προσωπικότητα, που εκτιμά το σύνολο του νομικού κόσμου της Κορινθίας, για το ήθος, την συναδελφική συμπεριφορά της αλλά και την επιστημονική της επάρκεια.
Δεν είναι τυχαίο ότι στο πρόσωπο της Πένυς αν και είναι πολύ νεώτερη  συμφώνησε και το "ιερατείο" του δικηγορικού συλλόγου, όπως λένε τους παλιούς και γνωστούς δικηγόρους Γαρούφη, Μάρκελλο, Χανιώτη και Γαλάνης.
Για την Πέννυ η μοναδική υποψηφιότητα είναι μία αναγνώριση των αγώνων που έχει κάνει χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και της συνεπούς στάσης που έχει διαχρονικά κρατήσει  απέναντι στους συναδέλφους της και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Είναι η πρώτη γυναίκα που γίνεται πρόεδρος σε ένα επιστημονικό σύλλογο που απο την ίδρυση του πάντα είχε άνδρα πρόεδρο και απο τον οποίο έχουν περάσει ιερά τέρατα της νομικής και της δικηγορίας στην Κορινθία.
Για πρώτη φορά δεν θα κατέβουν διαφορετικοί συνδυασμοί και οι σύμβουλοι θα εκλεγούν ανεξάρτητα απο την πρόεδρο σε ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες νέων δικηγόρων που διεκδικούν μία θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο που μπαίνει πλέον σε μία νέα εποχή.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου