Απατημένη σύζυγος ξεμάλλιασε σερβιτόρα



Σκηνές ροκ σε καφετέρια σε  γειτονική πόλη, όταν 49χρονη επιτέθηκε σε υπάλληλο επειδή θεώρησε ότι της έκλεψε τον άντρα
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων μιας καφετέριας στο κέντρο της πόλης, όταν μια απατημένη σύζυγος όρμησε σαν ταύρος εν υαλοπωλείω και βούτηξε τη νεαρή σερβιτόρα από τα μαλλιά, επειδή πίστευε ότι της έκλεψε τον άντρα!
Οι δύο γυναίκες έγιναν μαλλιά κουβάρια μπροστά σε δεκάδες πελάτες, αλλά και περαστικούς που έτυχε να περνούν εκείνη την ώρα από το σημείο.
 Σύμφωνα με πληροφορίες , η 49χρονη, η οποία υποψιαζόταν ότι ο σύζυγός της την απατάει με μία μικρότερή της γυναίκα, μπήκε το πρωί της Πέμπτης στο μαγαζί και άρχισε να... σκανάρει τον χώρο για να βρει αυτήν που έψαχνε.
 Μόλις είδε την 26χρονη σερβιτόρα με την εντυπωσιακή εμφάνιση, το μάτι της απατημένης γυναίκας γυάλισε!
 Αρχικά πλησίασε τη νεαρή «πέτρα του σκανδάλου» και τη ρώτησε πώς τη λένε.
Οσα ακολούθησαν θα τα θυμούνται για καιρό οι θαμώνες του καταστήματος, αφού η 49χρονη, πιστεύοντας ότι άκουσε το όνομα που περίμενε, χίμηξε πάνω στην «κεραυνοβολημένη» 26χρονη σαν λέαινα που ορμά πάνω στο θήραμά της και την άρπαξε από τα μαλλιά, ενώ παράλληλα άρχισε να τη στολίζει με βρισιές!
«Τον άντρα μου βρήκες, ρε π… Τρία παιδιά έχει, δεν το ήξερες; Μου διέλυσες το σπίτι παλιο…» ούρλιαζε, μεταξύ άλλων!
Η 26χρονη, για την οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν έχει λερωμένη τη φωλιά της, το μόνο που έκανε ήταν να ψελλίζει: «Κάποιος λάθος θα κάνετε...
Τι είναι αυτά που λέτε, σας παρακαλώ!» Ομως, η 49χρονη, που ήταν σε έξαλλη κατάσταση, δεν άκουγε τίποτα και συνέχισε να ταρακουνά την αντίζηλό της και να ξεστομίζει χυδαίες εκφράσεις για εκείνη και τον άπιστο σύζυγό της.
Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων η 26χρονη σερβιτόρα κατάφερε τελικά να γλιτώσει από τα νύχια της μαινόμενης γυναίκας, όμως το επεισόδιο πήρε τέτοια έκταση που κλήθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ για να ηρεμήσει τα πνεύματα.
Η απατημένη απομακρύνθηκε από το μαγαζί, ωστόσο τα κατορθώματά της προκάλεσαν σούσουρο στην περιοχή.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου