Νανόπουλος | Δεν μπορείτε να κρύβεστε άλλο κ Πανταζή


Δεν μπορείτε να κρύβεστε άλλο κ Πανταζή -απαντήστε επί της ουσίας 

Σε πρόσφατες δηλώσεις του με εμπάθεια και απίστευτη κακία εναντίον μου ο κ Πανταζής έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο .
Επειδή δεν είμαστε ίδιοι δεν θα απαντήσω στο ίδιο ύφος .
Ο ίδιος ενέπλεξε και εξέθεσε την οικογένεια του στο δημοτικό συμβούλιο δείτε το βίντεο που αναφέρει ότι ο σύλλογος που συμμετείχε στη διοργάνωση του αγώνα πολεμικών τεχνών είναι  συγγενικού του προσώπου  https://www.youtube.com/watch?v=RcT3d4OYB9c
Κανείς δημοτικός σύμβουλος δεν το εγνωριζε μέχρι τότε .
Σε ερώτηση δημοσιογράφου αργότερα- άλλη μέρα -  απάντησα ότι ο κ Πανταζής  δεν ανήκει στη Συμμαχία Πολιτων και ότι εκείνος πρέπει να απαντήσει για τις σχέσεις του με το πρόσωπο των ημερών που είχε κεντρικό ρόλο στη διοργάνωση - τι πιο φυσικό  να πω ;
Απάντηση για τις σχέσεις αυτές δεν έδωσε ο κ Πανταζης γιατί άραγε ; φυσικά δεν περιμένω ουσιαστική απάντηση γιατί η αλήθεια πονάει .
Το πρόβλημα δεν είναι η διοργάνωση ενός αθλητικού αγώνα αλλά αν είναι νόμιμα όσα σχεδιάζονταν και παραλλήλως θα γινόντουσαν . Σιγή ιχθύος σε αυτά για προφανείς λόγους .
Είμαι υπέρ των αθλητικών εκδηλώσεων και των συλλόγων - επαγγελματιών που ασχολούνται με τον αθλητισμό περιλαμβανομένων και των πολεμικών τεχνών .
Η προκειμένη όμως περίπτωση είχε πολλά προβλήματα νομιμότητας όπως ακούστηκε και αποδείχθηκε στο δημοτικό συμβούλιο . 

Στο πολιτικό θέμα που προσπαθεί απελπισμένα να δημιουργήσει για να βρει ρόλο λέγοντας ότι τα βρήκαν Νανόπουλος Πνευματικός  απαντώ ότι εγώ ασκώ υπεύθυνη και εποικοδομητική αντιπολίτευση και αυτή είναι η μόνη θεσμική σχέση με τον κ Πνευματικό. 
Προφανώς για το καλό των Κορινθίων συμφωνώ να γίνει η ανακαίνιση της πλατείας και να μειωθεί ο όγκος των απορριμμάτων  και το κόστος για τους δημότες καθώς και σε αλλά έργα χρήσιμα .
Εγώ είμαι με τον κόσμο κ Πανταζή όχι με τον κ Πνευματικό , εσείς με ποιον είστε ?
Αλήθεια τι απέγινε κ Πανταζή η δικη σας πρόθεση να κάνετε προσφυγή για την πλατεία όπως απειλούσατε?
Με το λεξιλόγιο σας είναι η όχι κυβίστηση σας ;
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου