Οι γκάνγκστερ | η υποκρισία | ο Οικονόμου που έχει δίκιο | Η θεία δίκη...!


¨"Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει Σικάγο η Κόρινθος"...με γκάνγκστερ, στοιχήματα και νύχτα...ειπε με δραματικό τόνο ο δήμαρχος της πόλης...και συνέχισε.."έχουμε οικογένειες και παιδιά και θα τις προστατεύσουμε"....!!
"Οι αγώνες αυτοί σε κλουβί είναι σαν τις κοκορομαχίες και τις σκυλομαχίες και δεν θα τους επιτρέψουμε στην πόλη", συμπλήρωσε στο ίδιο μήκος κύματος ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ.Νανόπουλος...!
Η πόλη με την βαριά φανέλα είναι σε κίνδυνο...

Κινδύνευσε μέχρι και η ιστορία της πόλης...!
Οι αγώνες με παγκόσμια εμβέλεια και εκατομμύρια θεατές στον κόσμο, παραλίγο να μετατρέψουν την Κόρινθο σε Σικάγο του '30, όπως είπαν οι ταγοί μας...
Το απέτρεψαν και έτσι μάλλον πρέπει να τους έχουμε υποχρέωση που δεν εμφανίστηκαν στην Εθνικής Αντίστασης τα μαύρα αυτοκίνητα με τα μυδράλια...να πυροβολούν και να σκοτώνουν κόσμο...!
Ποιός φταίει για αυτό το παραλίγο κακό που θα συνέβαινε στην Κόρινθο, στα παιδιά μας και την ζωή  μας;;;;
Πνευματικός-Νανόπουλος και φιλικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν με την μία τον Γιώργο Οικονόμου....!!!!
Τον πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ που είναι εύκολη λεία για να δοθεί βορά στο κοινό που πάντα θέλει έναν κακό...!
Οι Οικονόμου είναι ένας Μαψωϊτης, ατίθασος, εκκεντρικός και εγωκεντρικός, που προκαλεί πολλάκις με τα πούρα, τα σούσι, τα σκάφη του, την διαμονή του στην Μύκονο και σε τοπικό επίπεδο του χρεώνουν τις αναθέσεις στην επιχείρηση που έχει και είναι η μοναδική στο εύρος και στο είδος του στην Κόρινθο...
Επίσης έχει συμμετοχή στο "μεγάλο έγκλημα", να πάρει το Επιμελητήριο ο Πιτσάκης που είναι φίλος του και θεωρήθηκε συνένοχος αφου ήταν σπόνσορας (ήταν;;;;) στους αγώνες σε κλουβί.

Και τέλος ο Οικονόμου είχε μόλις μία εβδομάδα δηλώσει ότι στις εκλογές του 2019 θα στηρίξει τον Χρήστο Χασικίδη..
Ολα αυτά μαζί συν την επιμονή του να του ζητήσει ο ίδιος ο δήμαρχος να παραιτηθεί απο το ΚΕΠΑΠ και να μην φύγει στα μουλωχτά τον κατέστησαν εύκολο θύμα...
Ηταν όμως το θύμα ή απλά ο νικητής απο αυτή την ιστορία που εξέθεσε και συνεχίζει να εκθέτει το δημοτικό συμβούλιο της πόλης;;;
Ο δήμαρχος είναι γνωστό ότι έχει απεριόριστες ικανότητες αλλά όταν θυμώσει σκοτινιάζει ο κόσμος γύρω του και δεν βλέπει ούτε τα βράχια, εκείνη την στιγμή είναι εύκολος σε αντιδράσεις που τον εκθέτουν αλλά είναι αργά...Το περιβάλλον τον οδήγησε σε μία ακόμα λαθεμένη αντίδραση, που προήλθε απο παραπληροφόρηση, την οποία συστηματικά παρέχουν...

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

-Τον κατηγόρησε ο δήμαρχος ότι δεν θα έπαιρνε το 15% απο τα εισητήρια... Προφανώς δεν θυμήθηκε ο δήμαρχος ότι η ΑΣΠ, ο ΚΑΟΚ, η Κόρινθος '06, το τένις, το κολύμπι χρησιμοποιούν με εισητήριο τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού κέντρου και ΠΟΤΕ (σωστά γίνεται) δεν αποδίδουν στον δήμο το 15% των εισπράξεων....!
Δεν θυμήθηκε επίσης ότι μία συναυλία κατέστρεψε το ταρτάν του σταδίου προκαλώντας ζημιά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ...!
-Κατηγορήθηκε γιατί έδωσε δημοτικό χώρο σε έναν αγώνα που θα έφερνε μαφιόζους;,δολοφόνους, στοιχήματα, κοκκόρια και σκυλιά στην Κόρινθο...
Ξέχασε ο δήμαρχος και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης ότι για τον ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΓΩΝΑ στις 23 Σεπτεμβρίου του 2017 Ο ΔΗΜΟΣ παραχώρησε την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Αγίας Αννας και στην πρώτη σειρά ήταν αντιδήμαρχοι και σύμβουλοι που τον παρακολούθησαν...!
Οι φωτογραφίες είναι οι απόλυτοι μάρτυρες...!!!!!!

23 Σεπτεμβρίου 2017 αγώνες σε κλουβί στην Αγία Αννα, στην δημοτική πλατεία με παραχώρηση του δήμου Κορινθίων....(Τα σχόλια δικά σας)




Ποιοί ήταν σπόνσορες στον Αγώνα της Αγίας Αννας;;; Δείτε...όσοι σήμερα κάνουν κηρύγματα εναντίον της ανηθικότητας του Οικονόμου....!!!

Δείτε προσεχτικά ποιοί ήταν σπόνσορες στους αγώνες των "εγκληματιών" που έγιναν σε παραχωρημένο δημοτικό χώρο...Ολοι συνένοχοι εγκληματιών;;;;(Τα σχόλια δικά σας)


Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανένα.
Α...και το τελευταίο. Ο πρώην σύζυγος της κας Μαριλένας Ζημινοπούλου, που είναι εξαιρετική σσν επιχειρηματίας και άνθρωπος, που μεγαλώνει με τις καλύτερες συνθήκες δύο παιδιά με αξιοπρέπεια είναι στην φυλακή ως βαρυποινίτης...!
Αυτό όφειλε να το ξέρει ο Οικονόμου;
Ο Οικονόμου ως πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ έκανε ότι κάνουν ολα τα νομικά πρόσωπα και ο δήμος κάθε μέρα χιλιάδες φορές....
Στον δήμο Κορινθίων απο πότε ζητούν πιστοποιητικά κοινωνικής νομιμοφροσύνης απο όσους συναλλάσονται; Ξέρει ο δήμαρχος τι κάνουν και που βρίσκονται πρώην σύζυγοι και παιδιά ή αδέλφια των εργολάβων,των προμηθευτών και των μελετητών του δήμου;;;
Και για να το κλείνουμε.
Αυτό που ενοχλεί είναι η υποκρισία και μόνο.
Και στην περίπτωση αυτή οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή μία νέα γυναίκα ακριβώς γιατί η υποκρισία και ο λαϊκισμός ξεπέρασαν το όριο...!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1η | 
Με τον κ.Οικονόμου ΠΟΤΕ δεν μοιράστηκα μαζί του, ούτε τα πούρα, ούτε τα γρήγορα αυτοκίνητα, ούτε τα σκάφη του μα ούτε και τον τρόπο ζωής του που δεν μου πάει. Είναι επιλογή του και δικαιώμα του. Δεν τον υπερασπίζομαι αλλά υπερασπίζομαι την λογική μου που βάναυσα κακοποιείται τις τελευταίες ημέρες...!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2η | Οταν είσαι φίλος με ένα πολιτικό πρόσωπο κάνεις τα πάντα να τον προστατεύσεις και δεν τον βγάζεις μπροστά για να ικανοποιήσεις δικά σου ένστικτα..
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3η | Ας μην ανοίξουμε το θέμα με τιμολόγια για την ώρα...!
Γ.Λ.
Street Life
Mαϊος 2017
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου