Μαρίνης | Διακοπές στην Γαλλία πάει η διοίκηση της Διώρυγας Κορίνθου...!


Διώρυγα της Κορίνθου.
 Μια κρατική επιχείρηση με διαχειριστές κομματικά στελέχη του Σύριζα .
Με μεγάλη έκπληξη είδαμε στο προφίλ του FB της Corinth Canale μια δημοσίευση η οποία αν μη τι άλλο είναι προκλητική .
Ανακοινώνουν με τις ευλογίες σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου ότι τα δέκα επτά μέλη της νεοσύστατης ποδοσφαιρικής ομάδας της Α.Ε.ΔΙ.Κ ίσως και κάποιοι άλλοι της Διοίκησης ,θα μεταβούν στην Γαλλία προκειμένου να συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου .
Ποιος θα μας ενημερώσει κύριοι της Α.Ε.ΔΙ.Κ ποιος θα αναπληρώσει την απουσία του κάθε ένα εργαζόμενου που θα κάνει διακοπές στην Γαλλία ?
Ποιος Θα πληρώνει Υπερωριακά τους εργαζόμενους που θα αναπληρώνουν τους απόντες ?
Ποιός θα πληρώσει όλα αυτά τα έξοδα μετακινήσεις και διαμονής ΚΑΙ διαβίωσης όλων όσων από την Α.Ε.ΔΙ.Κ συμμετέχουν στο ταξίδι αναψυχής?
Θα ενημερώσετε κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Ε.ΔΙ.Κ προστατευόμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από ποια κρατικά ταμεία γίνεται αυτή η αλόγιστη διασπάθιση του Δημόσιου χρήματος?
Μήπως είναι από αυτά τα ταμεία που γίνονται οι περικοπές εις βάρος του Ελληνικού Λαού?
Έχετε το θάρρος και την ευθιξία να δημοσιοποιήσετε στο τέλος αυτού του ταξιδιού αναψυχής όλες τις αποδείξεις πληρωμών( γνήσιες και όχι παραποιημένες ) για να ενημερωθεί ο Κορινθιακός λαός πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ σπαταλήσατε για ( dolce vita ) ?
Θα κριθείτε και θα απολογηθείτε κύριοι , τόσο εσείς που Διοικείτε , όσο και αυτοί που σας καλύπτουν με τις ιδεοληψίες του Σύριζα όπως οι Βουλευτές Σύριζα Κορινθίας , αλλά και κάποιοι Υφυπουργοί του Σύριζα οι οποίοι καλύπτουν αρρωστημένες καταστάσεις .
Ξεχνάτε ότι είσαστε ελεγχόμενοι από τις Εισαγγελικές Αρχές για αλόγιστη διασπάθιση 

Δημόσιου Χρήματος και οι κατ’ εξακολούθηση πράξεις σας επιβεβαιώνουν τις κατηγορίες κύριοι της Α.Ε.ΔΙ.Κ ?
Οι ΑΝΕΛ διαφωνώντας με τις πρακτικές διαχείρισης και λειτουργίας Της Α.Ε.ΔΙ.Κ από το Διοικητικό Συμβούλιο και τα στελέχη της Εταιρείας , έχουν αποσύρει το μέλος του Δ.Σ που θα έπρεπε να συμμετέχει .


Χάρης Μαρίνης

 Πρόεδρος Νομαρχιακής ΑΝΕΛ Κορινθίας
 Και πρώην εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ της α.ε.δι.κ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου