Γιατί χάνει και δεν κερδίζει ο Βασίλης Νανόπουλος;


Οπως θα ήταν αναμενόμενο οι διαλυτικές τάσεις στην παράταξη Πνευματικού,θα έπρεπε ήδη να είχαν γιγαντώσει πολιτικά τον βασικό του αντίπαλο κ.Βασίλη Νανόπουλο.
Στην πράξη συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Ο κ.Νανόπουλος έχασε πρώτος σημαντικά του στελέχη και δημοτικούς συμβούλους και υποψήφιοι του το 2014 έχουν δώσει χέρια κύρια με τον Αλέκο Πνευματικό αλλά και άλλους υποψηφίους.
Ακόμα και αν εξαιρέσουμε την περίπτωση του χρήσιμου συνεργαζόμενου Βασίλη Πανταζή, η "Συμμαχία Πολιτών" του κ.Νανόπουλου, φυλλοροεί, στην ίδια ένταση και τον ίδιο βαθμό.
Παράξενο αλλά αληθινό...!
Είναι κοινό μυστικό στην Κόρινθο, ότι εκτός απο τον αυτόνομο πλέον κ.Πανταζή, στον χώρο της φιλελεύθερης παράταξης έχουν δημιουργηθεί νέες δυναμικές με ηχηρά ονόματα της ΝΔ να δηλώνουν έτοιμα να αναλάβουν δράση για να σώσουν την παράταξη απο νέα ήττα και μάλιστα εντελώς τραγική, απο τον διασπασμένο αντίπαλο.

ΓΙΑΤΙ  ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Η "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ";;;



Απο την παράταξη του κ.Νανόπουλου για την ώρα πιστός έχει μείνει μόνο ο Χρήστος Κορδώσης αν και δέχεται αιτήματα Νεοδημοκρατών να προχωρήσει μπροστά ως επικεφαλής.
Οι άλλοι δημοτικοί του σύμβουλοι ή έχουν απομακρυνθεί ή έχουν αδρανοποιηθεί.
Πολιτικά είναι εμφανές οτι οι κκ. Πνευματικός και Νανόπουλος λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία.
Αυτό αποδεικνύει και ερμηνεύει τι ακριβώς συνέβη το 2010, όταν τα τοπικά γκάλοπ έδιναν διψήφια διαφορά στον κ.Πνευματικό, που ήταν πλασματική και τελικά τους χώρισαν μόλις 25 ψήφοι.
Αποδεικνύεται λοιπόν περίτρανα οτι το 2014 μαζί με τον κ.Νανόπουλο συστρατεύθηκε ΟΛΟ το αντι-Πνευματικό μπλόκ, που ήταν εντελώς ετερόκλητο και προσωρινό.
Ο κ.Νανόπουλος δεν κατάφερε να το συγκροτήσει το ετερόκλητο  αυτό σε παράταξη με στέρεα βάση και σήμερα που Σταυρέλης, Χασικίδης και Πανταζής εκτονώνουν τον αντι-Πνευματικό χώρο, χάνει και ο ίδιος ισχυρά ερείσματα.
Εδώ και καιρό εκτός απο τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους στο facebook,  βλέπουμε να παίρνουν αποστάσεις πολλά στελέχη της "Συμμαχίας Πολιτών", που το 2014 έδωσαν μεγάλο αγώνα για τον κ.Νανόπουλο.

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΜΟΥΡΙΚΗΣ;



Η "Συμμαχία Πολιτών" έχει τα ίδια προβλήματα με την "Πορεία Ευθύνης" και ο κ.Νανόπουλος έχει χάσει τα στοιχεία του αιφνιδιασμού που είχε το 2014, την προσωπική του αυτοδιοικητική λάμψη και προ πολλού την παράσταση νίκης.
Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι μία πολύ ισχυρή ομάδα νέων στην πλειοψηφία και ενεργών στην κοινωνία στελεχών έχουν στρέψει το βλέμμα τους προς τον κ.Σωτήρη Μουρίκη, που έχει όλα τα στοιχεία να ενώσει την παράταξη αλλά και να εμβολίσει τους εκτός ΝΔ χώρους.
Υπάρχουν σοβαρές διεργασίες γύρω απο αυτό το θέμα...!
Οπότε...
μηδενί συμφοράν ονειδίσης, κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον ...


Street Life
Μάρτιος 2014


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου