Ελπίζουν για την άνοδο Ολυμπιακός Λουτρακίου, Ατρόμητος Χιλιομοδίου


 Το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, , μετά την διακοπή του για την εορτή της Αποκριάς, συνεχίστηκε, με τα παιγνίδια της 20ης αγωνιστικής.
Στην σαββατιάτικη αυλαία   της αγωνιστικής  ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, στο γήπεδο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» επικράτησε  με το ευρύ 4 - 0 επί της  Προόδου Αγίου Βασιλείου, και βρίσκεται στην 3η θέση μαζί με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, που νίκησε , σήμερα Κυριακή , σε αγώνα ντέρμπι, 1 - 0  την ομάδα των  Αγίων Θεοδώρων, και την πλησίασαν στον ένα βαθμό, και διατηρούν ακέραιες τις  ελπίδες τους για την άνοδο.  
Δικαίωμα στο όνειρο για άνοδο διατηρεί και ο  Πανευρωστινιακός  μετά την
  εκτός έδρας επικράτησή του με 3 – 2 επί του ουραγό Φωκά Αρχαίων Κλεωνών,   ενώ  την ίδια ώρα ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κλένια επικράτησε με 4 – 0 επί του Αστέρα Κορίνθου.

 Στο Ζευγολατιό , ( στην κοινή τους έδρα ) το ντέρμπι της Βόχας  ανάμεσα στα Ταρσινά ΄97 και τον Άρη Βοχαϊκού έληξε  με νικητή τον δεύτερο, ενώ στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» η Περαχώρα επικράτησε με 2 – 0 επί  της Λυκοποριάς.  Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε με 3 – 0 στο Κιάτο ο Ποσειδών Κυράς Βρύσης επί  της Θύελλας Κάτω Διμηνιού ,ενώ  την ίδια   ώρα ο Κύψελος  , στο Συνοικισμό , σάρωνε με 4 – 1 τον Σαρωνικό Γαλατακίου

Η 20η αγωνιστική

 ΣΦΛ Ολυμπιακός - Πρόοδος Αγ. Βασιλείου  4 - 0
 Θύελλα Κ. Διμηνιού - Ποσειδών Κ. Βρύσης  0 - 3
ΠΑΣ Κλένια - Αστέρας Κορίνθου  4 - 0
Ταρσινά '97 - Άρης Βοχαϊκού  0 - 1
ΑΟ Περαχώρας - ΑΟ Λυκοποριάς  2 -0
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Αγ. Θεόδωροι  1 - 0
ΠΑΣ Κύψελος - Σαρωνικός Γαλατακίου  4 – 1
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών - Πανευρωστινιακός  2 - 3




Πηγή
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου