Ο Σχοίνος σας προσκαλεί…κοντά του…!


Ο Σχοίνος είναι ένα απο τα πιο γραφικά και όμορφα ψαροχώρια της Πελοποννήσου και απέχει μισή ώρα απο την Κόρινθο και 50 λεπτά απο την Αθήνα.
Τα τελευταία χρόνια γίνεται μία πολύ σοβαρή προσπάθεια να αναπτυχθεί ο ευλογημένος απο την φύση τόπος τουριστικά και να μπορεί να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο στους επισκέπτες τους οικιστές όσο και στους διεθνείς τουρίστες.
Η Ενωση Επαγγελματιών Σχοίνου, κάνει καθημερινό αγώνα για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές σε συνεργασία και με αλληλοσεβασμό με τον δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας αλλά και την περιφέρεια Πελοποννήσου.
Οι θετικές εξιλίξεις για τον δρόμο Σχοίνου-Αλεποχωρίου, δημιουργούν μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον της περιοχής και είναι σίγουρό ότι η ασφαλής και άνετη μετάβαση στο χωριό μας θα δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες ανάπτυξης και νέες ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, να ζήσουν και να επιχειρήσουν στην περιοχή.
Παρά τις κατά καιρούς άδικες όπως αποδείχθηκαν και απο τα δικαστήρια επιθέσεις που δέχεται το χωριό, ιδιαίτερα στο θέμα του νερού, παρά τις τυφλές συκοφαντικές επιθέσεις που σκοπό έχουν να σταματήσουν την ανάπτυξη για ιδιοτελείς λόγους, ο Σχοίνος προχωρά…
Οι επαγγελματίες που έχουν επενδύσει στην μέχρι πρόσφατα άγονη περιοχή, τα όνειρα και τις οικονομίες μίας ζωής δεν σταματούν ενωμένοι τον αγώνα τους για ένα καλύτερο μέλλον και για βελτίωση των υπηρεσιών προς τους επισκέπτες μας. Σας καλούμε να δείτε και να ζήσετε τις ομορφιές του Σχίνου.
Ελάτε να ζήσετε την μοναδικότητα και την γοητεία της Βόρειας πλευράς του Κορινθιακού κόλπου Υπάρχουν πολλά ταβερνάκια,με φρεσκότατο ψάρι Super Market,Camping,καφετέριες Beach Bar και πολλές διαδρομές γιά περπάτημα. Υπάρχουν υψηλού επιπέδου ενοικιαζόμενα δωμάτια για την διαμονή σας.
Ο συνδυασμός του βουνού και της θάλασσας δημιουργεί έναν ιδανικό χώρο διακοπών και χαλάρωσης σε ένα τοπίο απίστευτης φυσικής ομορφιάς. Η περιοχή γύρω και κοντά είναι ιδανική για outdoor activities όπως ποδηλασία, ορεινή πεζοπορία, βόλτα στα αξιοθέατα, και πολλά άλλα.
Ο Σχοίνος σας περιμένει ακόμα και την μονοήμερη εκδρομή σας και η φύση θα σας ανταμείψει απλόχερα. Η Ενωση Επαγγελματιών του Σχοίνου, είναι εδώ και φροντίζει για να μείνει αξέχαστη η επίσκεψη σας
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου