Μία διαφορετική οικογένεια


Πριν από περίπου δυο χρόνια, τυχαία βρέθηκα μετά από καιρό στο κλειστό γυμναστήριο που πέρασα πολλές μέρες από τα εφηβικά μου χρόνια. Το θυμόμουν συνήθως άδειο, με γονείς και φίλους στις κερκίδες ακόμα και όταν έπαιζαν εκεί καλές ομάδες. Εκείνο το απόγευμα το είδα για πρώτη φορά γεμάτο. Μετά έμαθα ότι υπάρχει στην Κόρινθο μια ομάδα βόλλευ που είναι πολύ ανταγωνιστική και που για χάρη της, αυτές οι ίδιες κερκίδες γεμίζουν και μοιάζουν πλέον μικρές.

Με τον καιρό, γνώρισα τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι είναι πρώτα γονείς των αθλητριών και όχι οι τυπικοί παράγοντες. Επίσης, έζησα από αρκετά κοντά την περσινή χρονιά, που τελείωσε πολύ επιτυχημένα.

Πλέον η ομάδα έχει μεγαλώσει, ανάμεσα στις αθλήτριες είναι και τρεις ξένες, η Kate από τις ΗΠΑ, η Mina από τη Σερβία και η Mariangel από τη Βενεζουέλα. Σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα στη μεγαλύτερη κατηγορία στην Ελλάδα, την Α1 (και πλέον Volleyleague). Οι μεγαλύτερες ομάδες θα παίξουν σε αυτό το μικρό γυμναστήριο, όπως ο Ολυμπιακός και ο Άρης.

Έχοντας κι εγώ μια πολύ στενή σύνδεση με το βόλλευ, δεν μπορώ να μην χαίρομαι βλέποντας να συμβαίνουν ωραία πράγματα, στο μέρος που μεγάλωσα. Είμαι φανατικός υποστηρικτής τους και φυσικά τις φωτογραφίζω, όποτε μπορώ.





Πριν λίγες μέρες μαζευτήκαμε και κάναμε μαζί μερικές εικόνες.
Πηγή
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου