Ποιες γυναίκες είναι οι πιο «καυτές» στο κρεβάτι;


Οι Λατίνοι έχουν το όνομα, αλλά οι Αυστραλοί φαίνεται πως έχουν τη χάρη των καλύτερων εραστών παγκοσμίως, σύμφωνα τουλάχιστον με έρευνα ιστοσελίδας γνωριμιών.
Μαζί με τους Αμερικανούς και τους Νεοζηλανδούς κατέκτησαν την πρώτη θέση στους άντρες με 8 βαθμούς, τη στιγμή που στις γυναίκες πιο καυτές στο κρεβάτι εμφανίζονται οι Καναδέζες, οι Γαλλίδες, οι Ιταλίδες και οι Αμερικανίδες, οι οποίες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση, επίσης με 8 βαθμούς.
Το SaucyDates.com ζήτησε από τους 22.753 άνδρες και γυναίκες μέλη του να βαθμολογήσουν σε κλίμακα από το 0 έως το 10 το σεξ που έκαναν με τον τελευταίο παρτενέρ τους και εν συνεχεία να καταγράψουν την εθνικότητά του. Οπως προέκυψε από τα αποτελέσματα της μελέτης, σε ό,τι αφορά τους άνδρες, στη δεύτερη θέση έρχονται οι Καναδοί, οι Γάλλοι, οι Γερμανοί, οι Ινδοί, οι Ιταλοί και οι Ισπανοί με 7 βαθμούς και ακολουθούν στην τρίτη οι Βρετανοί με 6 βαθμούς. Οι Νεοζηλανδοί κατέκτησαν την τελευταία θέση, συγκεντρώνοντας μόνο 4 βαθμούς.
Στις γυναίκες, στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς ήρθαν οι Γερμανίδες, οι Ινδές, οι Νοτιοαφρικανές και οι Βρετανίδες, ενώ στην τρίτη θέση, με 6 βαθμούς, βρέθηκαν οι Ισπανίδες, αλλά και οι εκπρόσωποι των χωρών του νότιου ημισφαιρίου.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου