Μια Ιταλίδα από το Καίσαρι!


Όταν το μαύρο ντοματάκι συναντά την μαύρη κορινθιακή σταφίδα…
Η πρώτη συνάντηση του 34χρονου Παναγιώτη Χριστοδούλου από το Καίσαρι της Ορεινής Κορινθίας με τον Μιχάλη Αγγελακόπουλο της Foodwill απέδωσαν μια σειρά ιδιαίτερων προϊόντων με την φίρμα Πριγκίπισσα Σταφίδα. Η πρώτη σειρά περιελάμβανε: δύο σταφίδες, τη Μελαχρινή και την Ξανθιά, ένα μείγμα που αποτελείται από τις δύο σταφίδες, καρύδια και αμύγδαλα (Harvest Combo), δύο γλυκά αλείμματα και ένα Chutney μαύρης σταφίδας. Σε χάρτινες συσκευασίες τα τρία πρώτα, σε βαζάκια τα άλλα τρία.

Πριν από λίγο καιρό οι δύο άνδρες συναντήθηκαν εκ νέου. Η νέα συνάντηση τους έφερε και ένα καινούργιο, διαφορετικό προϊόν. Ένα προϊόν για την κουζίνα. Πρόκειται για μια Ιταλίδα από το Καίσαρι. Το ονοματάκι της κυρίας που παίζει ανάμεσα στο κόκκινο και το μαύρο ως άλλη ηρωίδα του Σταντάλ είναι Crispin. “My name is Crispin”…

Στην ουσία, η πρώτη ύλη είναι ένα μαύρο ντοματίνι που με καταγωγή από την Ιταλία καλλιεργείται από τον Παναγιώτη Χριστοδούλου στα χωράφια του. Το ντοματίνι έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε λυκοπένιο και ανεβασμένα επίπεδα Brix (επίπεδα γλυκύτητας & έντονη γεύσης).

Η Crispin που ως ώριμη αλλά γοητευτική κυρία παίρνει την σκυτάλη από την νεαρή πριγκίπισσα είναι μία και μοναδική. Δεν υπάρχει άλλη στην ελληνική αγορά. Στο μπουκάλι των 300 γρ. ποτ φιλοξενείται μπορεί να βρει κανείς εκτός από το ντοματίνι, μπόλικη μαύρη Κορινθιακή σταφίδα και μια χούφτα φρέσκα βότανα.

Σύνοψη: H Crispin αντέχει ως έτοιμη σάλτσα τις συγκρίσεις αλλά και τα δύσκολα στοιχήματα. Είναι έτοιμη να συνδράμει μια απλή μακαρονάδα για έναν εργένη αλλά και να συντροφεύσει την απαιτητική νοικοκυρά μαγείρισσα στην επιτυχία ενός στιφάδου.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου