Ποιοί (αφελείς) οδήγησαν οδήγησαν σε "αρραβώνα" Νανόπουλο και Λουζιώτη;


Ηταν γνωστό σε όσους ασχολούνται με το Επιμελητήριο Κορινθίας, ότι τα τελευταία χρόνια είχαν διαταραχθεί έντονα οι σχέσεις του προέδρου κ.Βασίλη Νανόπουλου με τα μέλη της διοίκησης του.
Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα οι υπάλληλοι του Επιμελητηρίου, τηλεφωνούσαν επίμονα σε μέλη της αντιπολίτευσης να παραστούν στα συμβούλια απλά και μόνο για να υπάρχει απαρτία.
Είναι επίσης γνωστό ότι μετά τις δημοτικές εκλογές του 2014 οι σχέσεις του κ.Νανόπουλο με τον κ.Λουζιώτη πέρασαν μία μεγάλης διάρκειας φάση ψυχρότητας και επιθετικότητας, με αφορμή τις φήμες ότι ο κ.Λουζιώτης αφανώς είχε στηρίξει Πνευματικό στις δημοτικές εκλογές.
Είναι σε όλους επίσης γνωστό ότι μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου τα τελευταίασ δύο χρόνια ανοικτά υποστήριζαν τον κ.Λουζιώτη ΚΟΝΤΡΑ στον πρόεδρο Νανόπουλο.
Και τέλος είναι πασίγνωστο ότι ο δήμαρχος της Κορίνθου κ.Πνευματικός στήριζε την υποψηφιότητα Λουζιώτη, παρά την αντίθεση στενών του συνεργατών.
Μέχρι και πριν 2 μήνες στο Επιμελητήριο ο κ.Νανόπουλος είχε μείνει ΜΟΝΟ με 3-4 έμπιστους συνεργάτες του και οι υπόλοιποι είχαν αποστασιοποιηθεί.
Μέχρι και τα περιστέρια του Επιμελητηρίου το ξέρουν αυτό!
Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έπαιρνε καμία θέση για τις εκλογές στο επιμελητήριο και άφηνε σε όλους θολές εικόνες για την στάση του.
Και τότε ανέλαβαν οι μεγάλοι επικοινωνιολόγοι, που μέσα στην άγνοια τους κατάφεραν αντί να αποδυναμώσουν περισσότερο τον κ.Νανόπουλο,  να τον ενισχύσουν και να τον ξανακάνουν πόλο και πατριάρχη της παράταξης της ΝΔ στον επιμελητηριακό χώρο, ο οποίος μάλιστα κλήθηκε να δώσει και το δακτυλίδι της διαδοχής...!!!!
Ακόμα και τα μέλη του Επιμελητηρίου που ανοικτά είχαν βγεί απέναντι του συσπειρώθηκαν και σε μία νύχτα ΟΜΟΦΩΝΑ σε πρώτη φάση επέλεξαν τον κ. Λουζιώτη για διάδοχο...!
Η απερισκεψία των τάχα ειδικών κατάφερε να ισχυροποιήσει τον νυν πρόεδρο, ο οποίος άφησε κατά μέρος τις πικρίες του απέναντι στον κ.Λουζιώτη και έπιασε την ευκαιρία να ενώσει τον χώρο του για να τον χρησιμοποιήσει ενωμένο στις δημοτικές εκλογές.
Τεράστια "επιτυχία" των "Ειδικών" της επικοινωνίας...!!!!!!!
Πέτυχαν ταυτόχρονα ο κ.Λουζιώτης να πάρει προίκα την παράταξη Νανόπουλου αλλά και ο κ.Νανόπουλος να δείχνει ισχυρός παράγοντας του χώρου και πόλος ενότητας...!

Στον δήμο έχει μείνει μόνο ο Κορδώσης
Τυχαία λοιπόν προέκυψε στον πρόεδρο μία καλή ευκαιρία, την οποία αξιοποίησε και ανέτρεψε προσωρινά το κλίμα στην παράταξη του που είχε και προεκτάσεις στην δημοτική του ομάδα που και εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά, αφού ουσιαστικά μόνο ο Χρήστος Κορδώσης έχει μείνει να βάζει με τον δικό του τρόπο πλάτη στα δημοτικά συμβούλια και θέματα.

Οι δύο όψεις του "δακτυλιδιού"
Οσο αφορά το "δακτυλίδι", που πήρε ο κ.Λουζιώτης αυτό έχει δύο όψεις.
Παίρνει μεν την έτοιμη παράταξη του κ.Νανόπουλο και δεν θα χρειαστεί (κάτι που δεν συνάδει με το αυτοκρατορικό στυλ του) να παρακαλέσει για να κλείσει συνδυασμό αλλά θα φορτωθεί και πάρα πολλά προβλήματα,που δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεπεράσει.
 Ο κ.Νανόπουλος μπορεί να έφερε κοντά του τον "επικίνδυνο δημοτικά" Λουζιώτη αλλά έστειλε απέναντι του στελέχη της παράταξης που έχουν ήδη ανοίξει λογαριασμό...!
Και αυτό θα φανεί σύντομα.
Αυτή την στιγμή όμως λόγω λαθών  ο κ.Νανόπουλος είναι κερδισμένος και κατάφερε να ξεφύγει απο την φθορά που ήταν πολύ μεγάλη..!

Υ.Γ. Εχω ξεκαθαρίσει απο τον περασμένο χειμώνα ότι προσωπικά θα στηρίξω τον Δημήτρη Ραψωματιώτη, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Γ.Λ.
Αύγουστος 2017
Street Life








Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου