ΜΠΙΤΖΙΟΣ: Πρέπει να ασφαλίσουμε ΟΛΟΥΣ τους Κορίνθιους ποδοσφαιριστές!


Ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας Δημήτρης Μπίτζιος, αναδεικνύει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που χρόνια απασχολεί το τοπικό ποδόσφαιρο και προτείνει άμεση και αποτελεσματική λύση που θα δημιουργήσει ένα διαφορετικό κλίμα ασφάλειας στους Κορίνθιους ποδοσφαιριστές.
Η πρόταση του Δημήτρη Μπίτζιου είναι:
"Σε λίγο θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Περίπου 1500 Κορίνθιοι αλλά και ξένοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κορινθία, θα μπούν στα γήπεδα με την ανασφάλεια να κυριεύει το μυαλό τους.Είναι νέα παιδιά και έχουν μπροστά τους όλη την ζωή την οποία πρέπει να ζήσουν αρτιμελείς και υγιείς.
Σήμερα κανείς δεν παρέχει ασφάλεια σε αυτά τα παιδιά πολλά εκ των οποίων αντιμετωπίζουν με δικά τους έξοδα τους τραυματισμούς τους λόγω οικονομικής  αδυναμίας της ομάδας τους.
Αυτό το 2017 είναι απαράδεκτο.
Προτείνω την άμεση ασφάλιση όλων των ποδοσφαιριστών της Κορινθίας.
Εχω κάνει επαφές με ασφαλιστές του νομού., Το κόστος σχετικά πολύ μικρό.
Ενα ποσό που πρέπει να βρεί η ΕΠΣ απο χορηγίες, να βρούν οι ομάδες ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες.!
Με ετήσιο κόστος μόλις 2 καφέδες οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ιδιωτική ασφάλιση και θα καλύπτονατι σε περίπτωση που τραυματιστούν.
Προέχει η ασφάλεια και η υγεία των νέων παιδιών και οφείλουμε να κάνουμε φέτος όλοι κάτι παραπάνω για να δημιουργήσουμε στους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειες τους την βεβαιότητα ότι σε τυχόν ααθλητικό ατύχημα θα βρούν οικονομική συμπαράσταση για να ξεπεραστεί.
ΕΠΣ, σωματεία ακόμα και οι ίδιοι οι αθλητές θα πρέπει να φροντίσουμε να είναι ασφαλή τα γήπεδα μας.
Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να κάνω επαφή με τον Ιατρικό σύλλογο Κορίνθου για να διερευνήσουμε την δυνατότητα να υπάρχει γιατρός και στους 30 αγώνες που γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο και αυτό θα είναι μία παραπάνω φροντίδα για την ασφάλεια των αγώνων και των αθλητών μας."
Η πρόταση αυτή του Δημήτρη Μπίτζιου είναι σωστή και υλοποιήσιμη. 
Θα είναι η πρώτη φορά που οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων θα έχουν πραγματική ασφάλεια και θα είναι καλυμένοι αν τραυματιστούν.
 Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάει στο συρτάρι κανενός αυτή η ιδέα που μόνο καλό θα κάνει στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου