Delivery για μεθυσμένους!


Στην Κρήτη, εκτός από ντελίβερι φαγητών, υπάρχει και διανομή κατ' οίκον για όσους τα έχουν «κοπανήσει» και δεν μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους.
Την έμπνευση του «ντελιβερά για μεθυσμένους» είχε ο επιχειρηματίας Φώτης Τσάλος, ο οποίος έκανε γνωστή τη νέα υπηρεσία του καταστήματος με αφίσες που τοποθέτησε σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου, καθώς και στα social media, προκειμένου να αυξήσει τα έσοδα του ταμείου του. Ετσι, καλεί τους πελάτες του club που έχει να πιουν όσο θέλουν και εκείνος αναλαμβάνει να τους γυρίσει στο σπίτι... εντελώς δωρεάν.
Για τη νέα αφίσα του club, εκτός από μια πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα, έχουν φωτογραφηθεί και τρεις νεαροί άνδρες, που δείχνουν μεθυσμένοι, κρατώντας μπουκάλια και ποτήρια με αλκοόλ. Στην πάνω πλευρά με μεγάλα γράμματα αναγράφεται «Ο Deliveras για μεθυσμένους» και ακριβώς από κάτω «Μια καινούργια υπηρεσία στη νύχτα! Πιείτε άφοβα όσο θέλετε. Με ασφάλεια θα σας μεταφέρουμε στο σπίτι σας!». Το τελευταίο μήνυμα συνοδεύεται και με τη φωτογραφία ενός πολυτελούς αυτοκίνητου.
Η αφίσα, όπως ήταν λογικό, έγινε viral στα social media, με εκατοντάδες φίλους και πελάτες του επιχειρηματία όχι μόνο να τον συγχαίρουν για την ιδέα που είχε, αλλά και να τον αναδεικνύουν, μέσω των μηνυμάτων τους, σε επιχειρηματία της χρονιάς. Με αυτήν την κίνησή του ο επιχειρηματίας αποσκοπεί στην αύξηση του τζίρου του, αφού ο πελάτης θα απολαμβάνει το ποτό -ή μάλλον τα ποτά του- χωρίς κανένα άγχος για την επιστροφή στο σπίτι.
Από την άλλη, αν την υπηρεσία εφαρμόσουν κι άλλοι επιχειρηματίες, το σίγουρο είναι ότι θα μειωθούν κατά πολύ τα τροχαία στην Κρήτη, που τους καλοκαιρινούς μήνες παρουσιάζουν σημαντική αύξηση.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου