Οι 1000mods επιστρέφουν στη γενέτειρά τους Kόρινθο!


Οι 1000mods επιστρέφουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους Κόρινθο, στην ίσως καλύτερη φάση της μέχρι στιγμής σταδιοδρομίας τους, για μία μεγάλη συναυλία στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Κορίνθου.
Το heavy rock σχήμα έχει διαγράψει τα τελευταία χρόνια μία διόλου ευκαταφρόνητη πορεία, που μέρα με τη μέρα καταδεικνύει την τάση του να αποτελεί μια όλο και πιο υπολογίσιμη δύναμη στον χάρτη της Ευρωπαϊκής ροκ μουσικής.
Ακούραστοι, αφοσιωμένοι και εργατικοί, οι 1000mods μοιάζουν να έχουν ορίσει ως βασική τους επιδίωξη το να βρίσκονται “στον δρόμο” για όσο μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου τους μπορούν, και αυτό τελικά κάνουν. Οι πολυήμερες πανευρωπαϊκές headline περιοδείες τους, αλλά και αυτές στο πλευρό εμβληματικών σχημάτων του χώρου όπως οι Atomic Bitchwax και Monkey3, έχουν δίχως άλλο συνδράμει στην ραγδαία αύξηση της δημοτικότητας του σχήματος, που χτίζει έναν όλο και πιο σκληρό πυρήνα οπαδών ανά την υδρόγειο.
Η πρόσφατη κυκλοφορία του “Repeated exposure to…” δημιούργησε κύμα θετικών αντιδράσεων από το κοινό και τον παγκόσμιο μουσικό τύπο, επιβεβαιώνοντας το ότι αποτελεί το σπουδαιότερο μέχρι στιγμής δισκογραφικό πόνημά τους, και το ότι οι ίδιοι είναι ένα ανήσυχο σχήμα που δεν σταματάει να επιδιώκει την βελτίωση σε καλλιτεχνικό και τεχνικό επίπεδο.
Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως οι 1000mods αποτελούν μία από τις ταχέστερα ανερχόμενες και αναπτυσσόμενες ροκ μουσικές μονάδες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, και αδιαμφισβήτητα μία από της σπουδαιότερες ροκ μπάντες της χώρας τους, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι χιλιάδες οπαδοί που γεμίζουν τους συναυλιακούς χώρους στους οποίους εμφανίζονται.
Τη συναυλία θα ανοίξει το συγκρότημα των Drunk Jackals από την Κόρινθο, που έχει διαμορφώσει τον δικό του ιδιαίτερο boogie rock / country ήχο, βασισμένο στην αγάπη των μελών του για το Αμερικανικό και Βρετανικό ροκ των 60’s και 70’s. Με το ντεμπούτο EP “Seven Souls” στις αποσκευές τους και με τη δημιουργία της πρώτης πλήρους κυκλοφορίας τους, εν τη εξελίξει της, οι Drunk Jackals θα ζεστάνουν ιδανικά το έδαφος του Korythmos 2017, λίγο πριν οι headliners της βραδιάς καταλάβουν τη σκηνή.
Ώρα έναρξης: 20:30 – Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ
Event page: www.facebook.com/events/1434895149882662
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου